”Man lär sig av sina misstag” eller Varför du bör jobbannonsera här.

sokercopywriter

Sedan ett par månader tillbaka är det möjligt att jobbannonsera här på Please copy me. Många byråer har nyfikna hört av sig, och kommer med stor sannolikhet att synas här framöver. Och de som hade den smarta smaken att omedelbart haka på har redan hittat vad de sökte. Du som söker copywriter: skicka ett mejl till mattias@akerberg.com för information om upplägg och prislapp. Eller läs vad Martin och Mikael har att säga:

Mattias Åkerberg och Please copy me är en utmärkt rekryteringsplattform när du söker copywriter. Vi fick in flera intressanta ansökningar den vägen. Arbetsförmedlingen är bra, men det blir lite som att skjuta med hagel. Många träffar, fast ingen mitt i prick. Please copy me är ett sätt att öka träffsäkerheten i rekryteringen. Bra pris, prima service och god effekt. Mattias ger dessutom ett riktigt trevligt intryck!
– Martin Machnow, copywriter, Adeprimo

Jag annonserade efter en brinnande copywriter på en etablerad branschtidnings nätupplaga och fick mängder av ansökningar från människor som gärna ville pröva på detta spännande och kreativa yrke, utan annan erfarenhet än… tja, helt enkelt utan erfarenhet. Eller utbildning…

Då såg jag att Please copy me erbjöd platsannonsplats. Det var som att hitta huvudådern! Efter några dagar hade jag träffat och pratat igenom framtiden med flera intressanta kandidater, som gärna ville vara med på Circus resa. Eftersom jag även smugit in vårt behov av en operativ projektledare i samma annons, så rasslade det till även där. I januari börjar Anders Rindevall som copywriter på Circus. Och Hanna Svahn tar positionen som operativ projektledare.

Självklart skulle jag inte lagt tid och pengar på andra ställen än Please copy me. Men, man lär av sina misstag…
– Mikael Wahlström, vd, Circus PR & reklam

Som sagt: du som söker copywriter gör smart i att skicka ett mejl till mattias@akerberg.com. Slut på meddelandet.