me&do kickar igång inspirationsåret 2011

me&do

Under hösten planerade vi och började lägga grunden. Nu startar Navid Modiri och jag (Mattias Åkerberg) bolaget me&do. Vi kallar oss för en inspirationsfabrik; vi samlar in, organiserar och paketerar inspiration i form av föreläsningar, utbildningar och rådgivning. Våra uppdragsgivare är skolor, organisationer, företag och privatpersoner som vill växa – och göra saker som de inte trodde var möjliga. Redan nu jobbar vi tillsammans med bland andra Tillväxtakademien, Unga Örnar, Mölndal stad, Region Dalarna, Lära för livet och Linköpings universitet.

Navid & Mattias
Vi liknar inte ett traditionellt företag. Vi har till exempel inget kontor, utan arbetar mobilt för att kunna vara där vi behövs som bäst. Vi har inga anställda, utan tar in de bästa i våra nätverk så snart de behövs. Vi gillar enkelhet. Och vi tycker om människor. Däremot undviker vi möten (men vi träffas gärna).

Varje år kommer vi att formulera en fråga, som utgör grunden för våra tjänster och produkter. Vi söker många och mångas svar på frågan, och sammanställer allt som vi har kommit fram till i en bok under nästkommande år. Vår fråga för 2011 är Vad är inspiration?

Vi har olika roller på me&do. Navid är föreläsare och ordnar med workshops och rådgivning. Jag är redaktör för webbplatsen, som samlar inspirerande tankar, citat, intervjuer och idéer. Tillsammans bollar vi tankar och planerar för framtiden. Men me&do handlar inte bara om oss. Det handlar om dig och allt du kan och vill och vet. Vi vill ha mångas svar, och intervjuar därför människor som inspirerar vad som inspirerar dem. Just nu kan du läsa var, hur och varför Lotta Lundgren, Anosh Sheytan, Alexandra Pascalidou, Christian Kjellvander, Johan Miderberg, Zanyar Adami och Stefan Nilsson hittar inspiration.

Nu börjar 2011 – Inspirationsåret! Följ arbetet med me&do, kommentera, skicka mejl och frågor, föreslå en fika, anlita oss eller kom med förslag på vad och vem vi borde skriva om som inspirerar.

www.meanddo.se

3 svar till “me&do kickar igång inspirationsåret 2011”

  1. Sanna skriver:

    Kan ju inte bli annat än fantastiskt! En sak angående meanddo.se bara, om man inte har tillräckligt hög upplösning/brett webbläsarfönster, så hoppar sidomenyn ner under inläggen och det ser lite konstigt ut (sitter på Mac 15″).

  2. Jonas skriver:

    Grattis och lycka till!

  3. Marie Louise skriver:

    Googla på Sara Arambula och bli inspirerad. Hon har verkligen ändrat riktining mot något hon tror på. Inspirerar som berättare helt enkelt.