Pricka äggen: Vem vinner Guldskrift? (14/14)


Tävlingen Pricka äggen går ut på att pricka vilka bland de 114 nominerade bidragen som förvandlas till ett gyllene ägg den 14 april.

VINSTEN Den som lyckas bäst vinner Guldäggsboken 2011 (värde 595 kronor), en helårsprenumeration på Dagens Media(värde 2 795 kronor) och boken Sälj det med ord!

UPPDRAGET Varje dag presenteras en kategori här på Please copy me. Du lämnar din röst som en kommentar under respektive inlägg. Ditt uppdrag är alltså – och detta är viktigt – att gissa vilket av de nominerade bidragen inom varje kategori som huvudjuryn har belönat med ett guldägg. Fullständiga tävlingsregler hittar du här.GULDSKRIFT (14/14)

Priset syftar till att uppmuntra det skrivna ordet och inspirera till högre stilistisk kvalitet och språklig kreativitet i svensk kommunikation. Det årligen återkommande priset för bästa reklamtext är instiftat av Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och Sydsvenska Dagbladet. Det utdelas år 2011 för sjuttonde gången. Tävlingsbidrag är alster som producerats och publicerats i Sverige under 2010. Texten ska vara på svenska.
Inga nominerade bidrag offentliggörs i denna kategori.

Juryn
Vinnaren av Guldskrift utses av Guldskriftsakademin med Anna Qvennerstedt som ständig sekreterare samt de sex senaste vinnarna.