Söker du ett jobb i reklambranschen? Sök det här.

Peggy

Reklambyråer som söker en copywriter har redan sedan tidigare haft möjlighet att berätta det här på Please copy me. Från och med idag har du som söker ett jobb i reklambranschen samma möjlighet.

Det började med ett mejl från Herman Magnusson. Han bad om att få berätta för mina läsare att han har läst till strateg på Berghs, och står till branschens förfogande i juni månad. Jag sa nja. Men Herman gav sig inte. Han kom tillbaka med slipade argument. Då sa jag ja.

Därför är Herman idag först ut (många fler har visat intresse att hänga på). Att på Please copy me berätta att du söker jobb är en gyllene möjlighet. Och det spelar ingen roll om du söker jobb som copywriter, art director, strateg eller projektledare – alla roller som hör hemma på en reklambyrå platsar här. Om du är intresserad om att få veta mer: skicka ett mejl till mattias@akerberg.com – skriv Jobbannonsera i ämnesraden. Givetvis kostar det en liten slant. Det är det värt.

Och du som jobbar på en reklambyrå som söker folk: håll koll på sidan Vi söker jobb både nu och framöver.