Fira bloggen med vin och föreläsning i vardagsrummet?

HI5

Den 23 augusti är det fem år sedan jag startade Please copy me. Det första inlägget – ett stänkande citat av Lasse Collin – satte tonen. Sedan dess har de blivit över 1 000 till. Det är också på ett ungefär så många som läser den här bloggen varje dag. Ibland färre, ibland fler.

Mycket har hänt på de här fem åren. Och i morse när jag vaknade hade jag en idé, som inte vill sluta fara runt i huvudet. ”Tänk om jag skulle bjuda in mina läsare – inte alla kanske, men en del – hit hem till oss, kanske bjuda på lite vin och tilltugg, och berätta om resan med bloggen. Som en hemma-hos-föreläsning typ. Kanske kunde några av de fantastiska människor som medverkat på bloggen under åren vara med också.” Så medan vi åt frukost frågade jag Evelina vad hon tyckte. Hon tyckte det lät fint. Och om en idé kittlar lite i magen, då brukar det betyda att den är bra. Så jag tänker se om den här lilla idén flyger.

Mest för att kolla om det fanns något som helst intresse frågade jag i Facebook-gruppen. Och många verkade tycka det var en alldeles strålande idé. Så nu kör vi!

FB

Håll fritt i kalendern den 23 augusti, det är en tisdag, och den här grejen lär bli på kvällen. Det kommer att vara enkelt och tämligen avslappnat. Och nä, vi bor inte särskilt stort alls. Det är tre rum och kök i Bagaregården i Göteborg, så om det kommer många lär det bli trångt. Men de som får plats får plats. Och de som är på plats får hela kakan. Det kommer med andra ord inte att bli några livesändningar på webben eller så.

Om tillräckligt många vill komma, återkommer jag med ett mer detaljerad upplägg (fast det kommer inte bli för uppstyrt såklart).

Låter det som en kul grej?