Nu kan skolor och utbildningar beställa Sälj det med ord!

Sälj det med ord!

Framförhållning är en dygd. Därför har landets alla lärare inom reklam, kommunikation och marknadsföring fått mejl idag. Mitt förlag Roos & Tegnér har skickat ett erbjudande om att 1) köpa in Sälj det med ord! till hela klassen (minsta beställning: 10 böcker), eller 2) se till att boken finns med på litteraturlistan inför höstens kurser. Boken kommer ut i oktober. I brevet står det att läsa:

Är du blivande copywriter eller redan skrivande? Då är detta en måste-bok.

Den sammanfattar hela tänkandet bakom reklamens retorik – från att utforska fakta och få grepp om ämnet till att hitta en bärande idé och sedan formulera sig på ett sätt som övertygar och tar skruv. Den avslöjar hur Sveriges bästa copywriters hittar sina vassa idéer, hanterar prestationsångest och skapar reklam som gör skillnad. Och när du läst färdigt, vet du inte bara hur du kan sälja bättre genom att säga det bättre. Du har också stenkoll på när det är läge att sätta punkt, använda semikolon och unna dig ett utropstecken.

Köp den, läs den – och skriv sedan med liv och lust.

***

Är du lärare inom reklam, kommunikation och marknadsföring? Har du inte fått mejlet? Det ordnar vi. Skicka namn och skola till sonja@roostegner.se, så ser hon vill att mejlet snart landar i din inkorg. Tack för ditt intresse.

***

Är du student på en utbildning där Sälj det med ord! skulle passa som kurslitteratur? Be din lärare att ta med boken på litteraturlistan, eller gör en gruppbeställning i klassen (minst 10 böcker) – då kan ni dela på fraktkostnaden. Mejla info@roostegner.se. Vill ni har varsin faktura istället för en? Inga problem.

***

Hyper Island har en strategi som jag gillar. Där får varje student öronmärkta pengar att köpa in de böcker som han eller hon tycker sig behöva under utbildningen. Så om du ska läsa på Hyper Island till hösten kan det vara värt att känna till att det i oktober kommer en bok om konsten att skriva reklam.

***

Och till dig som varken är lärare eller student: du kan förhandsboka boken genom att skicka ett mejl till mattias@akerberg.com (skriv Sälj det med ord! i ämnesraden), så meddelar jag dig så snart boken finns att köpa. Om du vill bevaka den hos Adlibris eller hos Bokus är det möjligt nu.