Mer än bara korta Youtube-klipp

Longwatch

På nystartade bloggen Longwatch hittar du intressanta, inspirerande, dokumentära, vackra och fascinerande filmer med en gemensam nämnare: de är över fem minuter långa. Bakom bloggen står Joacim Winqvist, art director på Valentin & Byhr Change, och Karl Nilsson, retouch artist på Momentum. Varför en blogg med långa filmer? Jo, ”because everything wasn’t meant to be a funny Youtube-clip”. Så luta dig tillbaka, sluta klicka och börja titta. Och om du ramlar över en film som du tror skulle passa på Longwatch kommer Joachim och Karl säkert gilla att få ett tips.

www.longwatch.tumblr.com2 svar till “Mer än bara korta Youtube-klipp”

  1. […] Mer än bara korta Youtube-klipp […]

  2. […] Please Copy Me tipsar om siten “Longwatch” — där “long” definieras som längre än fem minuter (ett mått jag nånstans tycker är jätteintressant i sig när det handlar om hur långt kan kallas långt). Där tipsar de bland annat om den här gamla filmen av Saul Bass från 1968, en animation om varför mänskligheten skapar, som jag glömt bort och blev glad över att se igen. […]