Niclas Carlsson: "Jag vill se mer av Oves hysteriska fru"

solsidan_niclas

Mickan, Fredde, Niclas, Anna och Alex.

Han har skrivit manus till 120 Ica-filmer, är pappa till Judit & Judit och har skapat Telenor-karaktären Entreprenören Sören. Dessutom medverkar Niclas Carlsson, numera creative director på Lowe Brindfors, i kommande Sälj det med ord! Nu är det också klart att han kommer att skriva manus till tredje säsongen av tokhyllade Solsidan. Innan nyheten når branschmedierna väljer Please copy me att intervjua Niclas på ett nytt sätt – i världens kanske första statusrad-intervju.

Klicka på bilden för att läsa intervjun, eller läs den på Facebook.

solsidan_niclas-intervju

4 svar till “Niclas Carlsson: "Jag vill se mer av Oves hysteriska fru"”

  1. […] fonts used by designers | Webdesigner DepotNu lanserar vi Uppdrag granskning | Testbild | svt.sePlease copy me » Niclas Carlsson: ”Jag vill se mer av Oves hysteriska fru”Snygga bildspel med fria Flexslider – CAP&Design TopGear SVerige17 favoriter från 17 […]

  2. Per T skriver:

    Håå, det här gjorde mig glad! En statusradintervju, på min ära – skitbra! Dessutom var det intressant läsning, bra frågor.
    Kvalitativ kreativitet ftw.

  3. […] om den här länken härom veckan, om bloggaren Please Copy Me som intervjuade reklamaren och manusförfattaren […]