Spelet för dig som tror du är opåverkad av reklam

Äntligen reklam!
Folk må vara reklamtrötta, men ändå: reklamen är en del av populärkulturen, och populärkulturen är en del av människors tankevärld. Reklam engagerar, och folk kommer ihåg reklam. Men hur mycket är det egentligen som fastnar? I nya sällskapsspelet Äntligen Reklam! kan du utmana dina vänner i reklamkunskap. Är du en fena på att känna igen payoffer, logotyper, kommunslogans och reklamfilmer? Då lär du vinna det här spelet.

Spelet finns att köpa på Designtorget, Lagerhaus, Bokia och en rad andra butiker.

SVARA RÄTT – VINN SPELET!
Äntligen tävling!

Klicka på bilden för större bild (öppnas i nytt fönster).

Uppdraget är enkelt: svara på de tolv frågorna på svarskorten, och skicka dina svar till mattias@akerberg.com (skriv Äntligen reklam! i ämnesraden). Tävlingen pågår till och med fredagen den 2 september kl. 12.00. De tävlande som har alla (eller flest) rätt deltar i utlottningen av tre Äntligen reklam!-spel (värde cirka 155 kronor). Lycka till!

Tävlingen är ett samarbete mellan Please copy me, Abracadabra och ditt undermedvetna.Kommentarer inaktiverade.