Han har ett tröstens ord till alla oss som kämpar

Det är inte enkelt att göra bra reklam. Det vet den som har försökt gång efter annan, och just det har alla i vår bransch. Varje dag försöker vi skapa någonting som är fantastiskt, som når ut och in, och som förändrar. Men det är inte enkelt. Det är svårt, och det kommer förmodligen att ta tusentals timmar av mer eller mindre misslyckade försök innan du bemästrar det här jobbet. Men det kommer. Vi är många i den här branschen som fortfarande är unga, som fortfarande är hungriga, som fortfarande har våra bästa jobb framför oss. Då är det skönt att lyssna till de här uppmuntrande orden från Ira Glass, programledare för radioprogrammet This American Life. Här har David Shiyang Liu animerat hans ord med stor omsorg. Se, hör och lär:

Tipstack till Emma Johansson, art director på Dear Friends.3 svar till “Han har ett tröstens ord till alla oss som kämpar”

  1. emma skriver:

    haha varsågod! 🙂 fint skrivet och passande en måndagsmorgon.

  2. Var har du *gilla*-knappen på den här grejen? 🙂

  3. […] Shared Han har ett tröstens ord till alla oss som kämpar. […]