Jobbannonsera precis här

“Det var precis i början av semestern och en av våra copywriters sa upp sig. Ingen bra timing, med de flesta kreatörer liggande i hängmattan. Dessutom med veckor kvar till Resumé skulle vakna upp ur sommardvalan. Så en annons där var inget alternativ. Det fick bli några snabba telefonsamtal till nätverket, fem-sex mail till de utvalda och en banner på Please copy me. Please copy me! Läser någon den bloggen när man istället kan sitta under en parasoll och sippa på färgglada drinkar? Nu vet jag. Jag ska inte säga att vi blev dränkta i svar, men kvaliteten var hög och vi hittade den vi sökte. Det blev en Martin.”

Så skriver Lasse Kampe, som är creative director på Mecka. Han är en av många som det senaste året har valt att jobbannonsera på den här bloggen. Bland de andra många finns CP+B Europe, Stendahls, Fältman & Malmén, Sandberg Trygg och Sunny Side Up.

Vill du veta om de med annonsen fann den copywriter, art director, planner eller creative director som de sökte?
Slå dem gärna en signal och fråga.

Vill du veta hur enkelt det är att jobbannonsera – och vad det kostar? Skicka ett mejl till mattias@akerberg.com.