Kom på releasefest i Göteborg!

Sälj det med ord!

Hej! Du är inbjuden till releasefest för boken Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam. Vi firar tillsammans på designmuseet Röhsska, där det blir mingel, och någonting gott att dricka. Vi författare – Mattias Åkerberg och Christer Wiklander – berättar om boken. Och under kvällen kan du köpa boken till specialpris (250 kronor – ta gärna med kontanter). Du som redan har förhandsbokat kan hämta din bok här (eller välja att få den hemskickad ett par dagar tidigare). Dessutom blir det vernissage med bidragen i tävlingen Sveriges sämsta annons.

När? Måndagen den 17 oktober kl 17-20
Och var? Röhsska museet, Vasagatan 37-39, Göteborg
(karta)

Anmäl dig! Releasefesten är för max 250 300 gäster, och för att komma in behöver du tacka ja till Facebook-eventet Releasefest för Sälj det med ord! (Göteborg). Har du inte Facebook? Skicka ett mejl till mattias@akerberg.com (skriv ”Releasefest Göteborg” i ämnesraden), så sätter jag upp dig på gästlistan. Men när det är fullt är det fullt. Och redan har över 150 240 personer (!) anmält sig.

Vi ses där och då!

Roos & Tegnér, Röhsska museet och Please copy me

Releasefesten i Göteborg är ett samarbete mellan Roos & Tegnér, Röhsska museet och Please copy me.

***

Men Stockholm då? Lugn. Det blir en releasefest i huvudstaden också. Datumet är klart – torsdagen den 20 oktober – men lokalen är inte spikad. Men snart lär det dyka upp ett Facebook-event. Håll utkik.

Och Malmö? Där ses vi i de fina lokalerna hos reklambyrån Guts & Glory onsdagen den 19 oktober kl. 18-21. Ytterst få platser finns kvar, så anmäl dig genast till Facebook-eventet Releasefest för Sälj det med ord! (Malmö).

***

Vill du förhandsboka boken? Fyll i det här formuläret. Priset är 250 kronor. Frakt (45 kronor) tillkommer om du vill ha den hemskickad. Stort tack!

[contact-form 3 “Sälj det med ord!”]