Kom på releasefest i Stockholm

Releasefest på Scandic Grand Central
Hej! Du är inbjuden till releasefest för boken Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam. Vi firar tillsammans på nyöppnade hotellet Scandic Grand Central, där det blir mingel, och någonting gott att dricka. Vi författare – Mattias Åkerberg och Christer Wiklander – berättar om boken. Och under kvällen kan du köpa boken till specialpris (250 kronor – ta gärna med kontanter). Du som redan har förhandsbokat kan hämta din bok här (eller välja att få den hemskickad ett par dagar tidigare). Dessutom blir det vernissage och prisutdelning i tävlingen Sveriges sämsta annons.

När? Torsdagen den 20 oktober kl 17-20
Och var? Scandic Grand Central, Kungsgatan 70, Stockholm
(karta)

Anmäl dig! Releasefesten är för max 175 gäster, och för att komma in behöver du tacka ja till Facebook-eventet Releasefest för Sälj det med ord! (Stockholm). Har du inte Facebook? Skicka ett mejl till mattias@akerberg.com (skriv ”Releasefest Göteborg” i ämnesraden), så sätter jag upp dig på gästlistan (max 25 personer). Och när det är fullt är det fullt. Vi ses där och då!

Releasefesten i Göteborg är ett samarbete mellan Roos & Tegnér, Scandic Grand Central och Please copy me. Kolla in det nya hotellet på www.scandichotels.se/grandcentral

***

Det är med lika mycket glädje som förvåning som jag konstaterar att releasefesterna i Malmö (70 gäster) och Göteborg (300 gäster) är helt fullsatta. Stort tack till alla er som tackat ja till att komma! Och glöm inte att det är 17 och 19 oktober, inte september. Vi jobbar med god framförhållning här.

Sälj det med ord!

Vill du förhandsboka boken? Fyll i det här formuläret senast den 23 september. Priset är 250 kronor. Frakt (45 kronor) tillkommer om du vill ha den hemskickad. Stort tack!

[contact-form 3 ”Sälj det med ord!”]

Ett svar till “Kom på releasefest i Stockholm”

  1. Eric Lindesvärd skriver:

    Riktigt kul. Ser fram emot det. Ses där!