Världsbäst reklam till Sverige – Cannes du komma?

Komm Cannes

I somras – medan du solade, åt sill och drack nubbe – tävlade världens bästa reklamalster mot varandra i en stad på Rivieran. De som vann kommer nu vill det svenska höstrusket för att visa upp sig. Det är Sveriges Kommunikationsbyråer och Citypaketet som ordnar den traditionsenliga Cannes Lions-utställningen, som turnerar till Stockholm, Göteborg och Malmö. Se det som att du får en överdos inspiration, en gnutta avundsjuka – och ett perfekt tillfälle att träffa en massa branschkollegor.

DÄR OCH DÅ
Stockholm 13 oktober kl 17.30, Ambassadeur – Kungsgatan 18
Malmö 19 oktober kl 17.30, Börshuset – Skeppsbron 2
Göteborg 20 oktober kl 17.30, Röhsska Museet – Vasagatan 37-39

ANMÄL DIG
Det kostar inte en krona att gå, men om du anmäler dig och sedan inte dyker upp kostar det plötsligt 350 kronor (kan vara bra att veta). Anmäl dig här.