Här kommer en lägesrapport inför releasefesterna

Idag jobbar jag på hallmattan för att kunna fånga det första exemplaret av Sälj det med ord! under luftfärden från brevinkastet. Äntligen!

I nästa vecka blir det – lika äntligen! – releasefester i Göteborg, Malmö och Stockholm. Mycket ska falla på plats, fixas och levereras, men jag är övertygad om att det kommer att bli fina kvällar. Intresset för releasefesterna har varit riktigt stort – långt över mina förväntningar. Till exempel fick releasefesten i Stockholm över 200 personer att anmäla sig inom loppet av tre timmar. Och nu är det (nästan) fullsatt på alla tre festerna. Här är en lägesrapport med gästlistor:

Göteborg, måndag 17 oktober 17-20 – Röhsska museet
Fullsatt! Vi ser ut att bli över 350 gäster, och det betyder att vi har nått maxgränsen för museets lokaler. Självklart ska vi se till att alla kommer in, men det vore schysst om du som anmälde dig sent (alltså efter 15 september) visar respekt mot den som har anmält sig tidigare. Ett tips är att komma något senare och kolla läget (programmet börjar först cirka klockan 18.15). Jag har på känn att det kommer att lösa sig utmärkt det här.

Har du en plats? Här är gästlistan för Göteborg (pdf, öppnas i nytt fönster).

Releasefesten i Göteborg är ett samarbete mellan Roos & Tegnér, Röhsska museet och Please copy me.

Linjen

Malmö, onsdag 19 oktober 18-21 – Guts & Glory
Fullsatt! Vi räknar med 85 gäster, och där har vi satt taket. Minglet börjar vid klockan 18.00, men programmet börjar först vid cirka klockan 18.45.

Samma kväll arrangerar Sveriges Kommunikationsbyråer och Citypaketet ett seminarium om pitcher – och visar världens bästa reklam från Cannes Lions. Komm-eventet är på Börshuset och börjar klockan 16.00 med presentation av branschanalysen och de nya pitchrekommendationerna. Du som vill – och är anmäld – hinner också i lugn och ro kolla in Cannes-utställningen innan du beger dig till Guts & Glory.

Har du en plats? Här är gästlistan för Malmö (pdf, öppnas i nytt fönster).

Releasefesten i Malmö är ett samarbete mellan Roos & Tegnér, Guts & Glory och Please copy me.

Linjen

Stockholm, torsdag 20 oktober 17-20 – Scandic Grand Central
(Nästan) fullsatt! Här är vi närmare 250 gäster, och hotellet säger ”inga problem”. Det finns två barer här – en på entrévåningen och en större på övervåningen. Eftersom hotellet är öppet som vanligt kommer vi inte att använda någon formell gästlista. När det är fullt är det fullt. Men till dess är alla välkomna att dyka upp.

Är du nyfiken på vilka som kommer i Stockholm? Kika här.

Releasefesten i Stockholm är ett samarbete mellan Roos & Tegnér, Scandic Grand Central och Please copy me.

Linjen