IHM i Malmö ordnar Sälj det med ord!-föreläsning för alla

IHM

Det har hänt fler än två gånger att folk har frågat mig om när det blir en föreläsning i södra Sverige. ”Så snart någon ber mig”, har jag svarat. Och nu händer det. Onsdagen den 26 oktober klockan 17.15-19.15 blir det mingel och föreläsning om boken Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam. Det är IHM Business School i Malmö som ordnar kvällen, och de bjuder alla deltagare på mat och dryck – och föreläsning. Adressen är Västergatan 33. Det enda du behöver göra är att anmäla dig. Och det gör du här.

Arrangör: IHM Business School Malmö

IHM

Andra städer där jag föreläser i höst: Stockholm, Göteborg, Jönköping och Linköping. Mejla mattias@akerberg.com om du är intresserad av att boka en föreläsning.

Ett svar till “IHM i Malmö ordnar Sälj det med ord!-föreläsning för alla”

  1. ingrita skriver:

    men det var ju himla trist att det kolliderar med ett annat mingel i stan! 🙁