Mattias Lundin – snart på en vägg hemma hos dig

Mattias Lundin

Mattias Lundin är min hjälte just nu. Tillsammans med Edvin Thungren, typografisk formgivare (tillika hjälte), har han jobbat hårt, mycket och sent för att Sälj det med ord! ska bli en fröjd att bläddra i och läsa. Jag har mycket svårt att tänka mig en bättre formgivare för den här boken; Mattias är en fantastisk illustratör, en idéhjärna och en görare. Under namnet Ink Graphix har han sedan 1996 skapat logotyper, skivomslag, illustrationer och posters för uppdragsgivare som Timbuktu, Looptroop, Nefertiti och Universeum. Dessutom är han dj och mannen bakom sommarklubben Colors – där varje kväll har en färg som tema. Kolla in Mattias portfolio på www.inkgraphix.com och följ honom på Twitter.

Mattias (och Edvin) kommer såklart vara med på releasefesterna i Göteborg (måndag) och Stockholm (torsdag). På plats kommer du att kunna köpa affischer med tre av Mattias illustrationer ur boken (se nedan). Formatet är 40 x 70 cm.  Affischerna – tryckta på Munken Pure, Lynx och Polar 130 g/m2 – är framtagna i samarbete med Elanders och Arctic Paper. Priset är 100 kronor/styck. Du kan betala med jämna kontanter eller med kontokort (med iZettle).

Reklam handlar om

Enkelhet

Övertyga inte övertala