Tack Göteborg, Malmö och Stockholm.

Tack alla nära vänner, släktingar, uppdragsgivare, samarbetspartners, branschvänner, frilansare, studenter, konstnärer och journalister som kom till Röhsska, Guts & Glory och Scandic Grand Central för att mingla, prata, skratta, lyssna, vara. Tack för att du tog dig tid (och trotsade regnet). Tack till alla som valde att köpa boken. Tack för blommor och presenter. Tack för kramar och berömmande ord.

Göteborg: Tack till Henrik och Beata, som hälsade alla välkomna i dörren. Tack till Malin, Karolina, Caroline och Mattias som gjorde en hjälteinsats med att sälja böcker och överlämna goodiebags. Tack till Emil som fotograferade (hans bilder dyker upp här inom kort). Tack till Anton, Karl och PA som stod i barerna. Tack till Röhsska för de vackra lokaler. Tack till Peroni för den kalla ölen. Tack till Evelina för… typ allt. Och tack till min pappa för helt ovärderlig hjälp när jag verkligen behövde den.

Kort sagt: tack till alla som har gjort releasefesterna i Göteborg, Malmö och Stockholm fullständigt oförglömliga.