Du ska va’ recensent!

Anton

Under veckan som gick for Sälj det med ord! på turné genom Sverige. Releasefesterna i Göteborg, Malmö och Stockholm lockade över 700 gäster (tack!) – och boken hittade hem till sina ägare (tack!). Det är fantastiskt smickrande att se hur folk har bloggat, facebookat och twittrat om att de – äntligen! – har fått sin bok. Och nu finns boken att köpa i butiker. På webben hittar du den på Adlibris, Bokus, Ginza, Bokia och CDON. Och utanför skärmen hittar du den på Akademibokhandeln (utvalda butiker) och på Papercut på Södermalm.

Redan nu har de första spontana reaktionerna börjat droppa in. Här är några: “fantastisk bok”, “värd att återvända till många gånger”, “får en att känna sig lite stolt över sitt yrke”, “mycket genomarbetad” och “den är skriven med en entusiasm som liknar den energi du själv utstrålar”. Kul!

Koden

Vissa har till och med hunnit sluka hela boken. Och jag är nyfiken på vad du tycker. Därför finns nu möjlighet att recensera boken. På www.saljdetmedord.se kan du som har boken (och därmed koden) klicka på Recensioner. Där kan du recensera boken med max 300 tecken – och sätta betyg på skalan 1-29 bokstäver. Om du gör det blir jag glad (oavsett vad du tycker).