Slarva inte med orden

Ett ord en människa fäster sig vid
Kan verka i oberäknelig tid

Det kan framkalla glädje livet ut
Det kan orsaka obehag till livets slut

Ja, det påverkar livet på jorden
Så slarva inte med orden!

Ord av Alf Henrikson

Laddade pistoler

Ikväll klockan 17.30 är det Laddade pistoler – ett snack om ordets makt på Rubinen i Göteborg. Jag leder snacket med Malin Lernfelt, ledarskribent Göteborgs-Posten; Maria Melkersson, copywriter I Copy; Aaron Israelson, chefredaktör Faktum; och Magnus Sjöbäck, pr-konsult Perspective. Det är redan fullsatt (120 personer), men du som anmäler dig till info@adasweden.se står på väntelistan (och får alltså besked om/när det kommer ett avhopp).

På plats finns det möjlighet att köpa boken Sälj det med ord! och schyssta affischer av Mattias Lundin. Det går att betala med såväl kort som kontanter. Vi ses!