Bokbonanza och Niclas Carlsson-intervju på Götgatan

saljdet_presstop

Press Stop Götgatan i Stockholm är en ovanligt välsorterad tidskriftsbutik. Men de säljer också utvalda böcker, och bland dem hittar du numera Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam. Det är kul, och allt som är kul förtjänar en liten fest. Därför blir det bok- och tidskriftsmingel i butiken den 15 december. Jag kommer att kort berätta om boken, och sedan ställa 20 frågor till Niclas Carlsson, creative director på Lowe Brindfors och mannen bakom ICA-Jerry och Judit och Judit.

Niclas Carlsson

Du som köper boken där – eller redan har köpt den – får utan kostnad välja tre tidskrifter att ta med hem i en schysst påse. Visa bara upp koden, som du hittar på sidan 11 i boken. Givetvis bjuder vi på dryck och snacks. Vi ses!

Torsdagen den 15 december kl. 17.30-19.00.
Press Stop, Götgatan 31, Stockholm
Anmäl dig till Facebook-eventet
.

Kvällen är ett samarbete mellan Press Stop Götgatan, Please copy me och Roos & Tegnér.

***

Här hittar du en Sälj det med ord!-intervju med Magnus Jakobsson. Och här kan du läsa ett provkapitel.