Människor // David Stiernholm

David Stiernholm

Det här är David Stiernholm. Han är 40 år och Sveriges enda struktör. Vi mötte varandra första gången för två år sedan, då vi tillsammans bidrog till att sätta världsrekord i idéer. ”Jag heter David, och jag är struktör”, presenterade han sig. Och den där titeln är ju en konversationskaka i sig. Den ger en hint om vad det är, men man måste ändå fråga.

Det David gör är att hjälpa människor att bli mer strukturerade. Han har en massa knep, rutiner och verktyg som gör livet lite enklare och roligare. Men han har inte alltid levt som han nu lär; för tio år sedan – då han jobbade som projektledare – hade han fullt upp, men ingen koll. Han kände sig alltid stressad, till och med på helgerna.

Förutom att vara den mest strukturerade människa jag känner är David Stiernholm också en av de mest godhjärtade. Han är en livsnjutare som är inkännande, eftertänksam och har nära till skratt. Därför är jag glad att få räkna David till en av mina vänner och uppdragsgivare. Och jag ser redan nu fram emot att läsa hans bok Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar, som utkommer i april nästa år.

Twitter @stiernholm

***

Tidigare under vinjetten Människor: Beata Jungselius, Johan Börjesson och Jesper Larsson.

Kommentarer inaktiverade.