Nu är sista chansen att köpa boken innan jul

Det är dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan. Det är bråda dagar som förhoppningsvis leder till belöning i form av lata dagar med klappar, spel, tv och överdådiga julbord. Och till dig som ännu våndas över julklapparna – till dig själv eller till andra – kommer här ett tips:

Sälj det med ord

Boken Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam sammanfattar hela tänkandet bakom reklamens retorik från att utforska och få grepp om ämnet till att komma på en bärande idé och sedan formulera sig på ett sätt som övertygar och tar skruv. Den innehåller dessutom intervjuer med några av Sveriges bästa copywriters: Anna Qvennerstedt, Niclas Carlsson, Magnus Jakobsson, Petrus Kukulski och Martin Marklund. Här kan du förresten läsa hela intervjun med Magnus Jakobsson.

Du hinner fortfarande få den hemskickad innan julafton om du beställer på Bokus eller Adlibris (senast tisdag). Den finns också att köpa hos Akademibokhandeln (utvalda butiker), Press Stop Götgatan och på Papercut.

Om du vill köpa boken i plural (minst 5 böcker) till/tillsammans med dina medarbetare: fyll i intresseformuläret nedan, så kommer ett paketpris till din inkorg, och du väljer därefter att göra din beställning. Om du jobbar/bor i centrala Göteborg kan du under veckan få personlig leverans av boken. Mejla mattias@akerberg.com, så ordnar vi det. God jul!

INTRESSEANMÄLAN [contact-form 3 “Sälj det med ord!”]