30/1. Mingel och föreläsning. Hotel Post. Öppet för alla. Kul.

clarion-hote-post-salj

Det senaste året har jag föreläst i många vackra svenska städer – Stockholm, Kalmar, Falun, Karlstad, Malmö, Trollhättan och Jönköping för att nämna några – men sällan i Göteborg. Det är lite synd. Jag gillar ju den här stan, och människorna här.

Så jag bestämde mig för att ordna en kväll med mingel och föreläsning på hemmaplan. Det blir måndagen den 30 januari kl. 17.30-21.00 på nyöppnade Clarion Hotel Post. Och du är inbjuden. Föreläsningen kostar noll och är öppen för alla.

Efter välkomstmingel föreläser jag om bloggande, tvärtom-tänkande och konsten att skriva övertygande (i ungefär 60 minuter). Efter föreläsningen kan du köpa mat* och dryck i The Post Bar. Och du som är nyfiken får under kvällen följa med på en guidad rundvisning på hotellet.

Boken Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam finns att köpa på plats. Den kostar 280 kronor, och det går lika bra att betala med kort (tack vare iZettle) som med kontanter. Dessutom finns tre illustrerande affischer av bokens formgivare, Mattias Lundin, att köpa för 100 kronor.

ANMÄLAN
Tacka ja till Facebook-eventet.
Ta gärna med en kollega, kompis, kusin. Vi ses den 30/1!

* Vill du äta? Förbeställ genom att mejla till meetings.post@choice.se. Specialerbjudande för kvällen: halv special och öl för 150 kronor.