Allt inför Post ikväll

Clarion Hotel Post

Ikväll är du inbjuden till en inspirerande afton på Göteborgs mest spännande hotell. Intresset för kvällen har vida överträffat mina förväntningar, och just nu har 328 (!) personer tackat ja på Facebook-eventet. Av säkerhetsskäl är maxantalet 250 personer – så kom i god tid. När det är fullt är det fullt. Varmt välkommen!

Kvällen i korthet
17.30 Insläpp och mingel (ett glas mousserande för 39 kr, uppge Sälj det med ord vid beställning)
18.15 Föreläsning med Mattias Åkerberg (Drottningporten)
19.30–cirka 21.00 Mat, bokförsäljning, mingel och rundvisning

Boken Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam finns att köpa på plats (provläs här). Den kostar 280 kronor, och det går lika bra att betala med kort som med kontanter. Säg till att du önskar betala mot faktura. Dessutom finns tre illustrerande affischer av bokens formgivare, Mattias Lundin, att köpa för 100 kronor.

Mattias Lundin

Efter föreläsningen kan du köpa mat och dryck i The Post Bar/Biblioteksbaren och i Living Room. Om du vill äta: säg till i baren när du kommer, eller förbeställ genom att mejla till ninni.andersson@choice.se. Specialerbjudande för kvällen: halv special och öl för 150 kronor.

Biblioteksbaren

Du som är nyfiken får under kvällen följa med på en guidad rundvisning på hotellet (begränsat antal platser).

***

Christer Hedberg kommer att fotografera under kvällen. Bilderna kommer att publiceras här på bloggen och i Facebook-gruppen Jag läser Please copy me. Säg till Christer om du inte önskar vara med på bild.

***

Vi ses ikväll.