Nu kan du se PressPausePlay (eller se den igen)

PressPausePlay

Den svenskproducerade dokumentären PressPausePlay hade premiär på SXSW 2011, i Göteborg några veckor senare (tack ADA!) och på SVT under sommaren. Nu finns den på webben också, och du kan välja att se den precis närsomhelst. Den är 80 minuter, och är en alldeles perfekt film för varenda reklambyrå eller reklamskola att kolla på.

IMDB har filmen 7,1 i betyg – och handlingen är ungefär såhär:

The digital revolution of the last decade has unleashed creativity and talent of people in an unprecedented way, unleashing unlimited creative opportunities. But does democratized culture mean better art, film, music and literature or is true talent instead flooded and drowned in the vast digital ocean of mass culture? Is it cultural democracy or mediocrity? This is the question addressed by PressPausePlay, a documentary film containing interviews with some of the world’s most influential creators of the digital era.

Se filmen.

Tipstack till Sarah Larsson Bernhardt.