Vår i Paris – paus för bloggen

Paris

“There are only two places in the world where we can live happy: at home and in Paris.”
– Ernest Hemingway

Såhär skoj är det:

Tillsammans med min Evelina kommer jag snart att flytta till Paris. Det ska bli makalöst härligt (och häftigt!). Vi åker dit för att lära oss franska – men i första hand för att uppleva en av världens vackraste städer. Vi kan kalla det för CSN-semester. Eller bara vad det är: ett välförtjänt och välbehövligt äventyr, någonting nytt och spännande.

Vi räknar med att komma hem igen lagom till sommaren. Och fram till dess kommer jag att pausa alla mina uppdrag – både reklamjobb och föreläsningar. Det innebär också att den här bloggen tar en paus från och med den 17 februari (och fram till sommaren). Jag kommer att uppdatera Twitter och Facebook mycket sparsamt (läs: knappt alls, för det ligger närmast sanningen). Och räkna inte med speedy-gonzales-svar på mejlen. Jag tar en paus helt enkelt. Kopplar av och ur och ner.

Men en hel del händer här innan det blir pausknapp. Som en intervju med Anna Qvennerstedt till exempel. Och några ord om 48h. Dessutom blir det en bloggpost om hur du skriver miljöreklam utan att göra bort dig alldeles fullständigt.

Alltså: paus på bloggen från och med 17 februari.

Spotify: Yann Tiersen – Comptine d’un autre été, l’après-midi