Säg vad du tycker om Sälj det med ord – vinn handsydd regnrock från Stutterheim

Illustration: Mattias Lundin

Först bara: det enda du behöver för att vinna den här tävlingen är 1) lite tur och 2) boken Sälj det med ord – konsten att skriva reklam. Har du inte – men vill köpa – boken? Du beställer den enklast på Bokus (bästa pris!), Adlibris eller hos någon av dessa nätbokhandlare. Du som bor i Stockholm kan köpa den på Papercut eller på Press Stop Götgatan.

Ta mig till undersökningen nu.

För ett år sedan frågade alla mig: hur går det med boken? Nu frågar alla mig: hur har det gått med boken? Mitt sanningsenliga svar – nu som då – är utomordentligt bra.

Men nu är det min tur att ställa frågorna. Och jag ställer dem till dig som har köpt – och kanske också läst – Sälj det med ord. Det är tio frågor, som alles zusammen tar max 3 minuter att besvara. Dessutom avslöjar jag där min analoga framtidsplan. Men framför allt har du som besvarar undersökningen chansen att vinna de här priserna:

Förstapris
> En Arholma-regnrock från Stutterheim Raincoats, handsydd i Sveriges sista textilfabrik. Du väljer storlek och färg (svart, vitt och grönt). Värde 3 400 kronor. Läs mer om regnrocken.

Andrapris
> En helårsprenumeration (6 nummer) på Språktidningen. Värde 449 kronor.

Tredjepris
> Nya boken Fame to claim, skriven av Per Robert Öhlin, som tidigare skrivit Fuck Logic. Värde: 250 kronor.

Dödslinje
Undersökningen går att svara på till och med den 13 augusti. De tre glada vinnarna presenteras här på Please copy me den 15 augusti. Lycka till!

Ta mig till undersökningen nu.