Gå på Nordic.design i Stockholm för halva priset (vi ses där!)

Häpp! Nordic.design 2017 har redan varit. Och det var grymt! Här är min rapport från dagen – genom ögon på en blivande UX-writer.

Nordic.design i Stockholm 6 september 2017

Gillar du digital design och UX? Vill du tanka på med inspiration och nya kunskaper – för halva priset? Jag också! Därför tänker jag gå på Nordic.design i Stockholm den 6 september. Det är endags-konferens där digitala designers möts, lyssnar och lär av varandra. Och det blir ”talks” från bland andra de som har bäst koll på läget på Airbnb, Doberman, Framer, Minecraft, Toca Boca och This also. Kolla alla som snackar här.

Nordic.design 2017 – Speakers

Som UX-writer in the making lär jag känna mig som en katt bland hermelinerna där, men det är verkligen en 💥 jag är beredd att ta. Du måste med andra ord vara designer för att gå. Och om du ser mig där: kom gärna fram och 👋!

Men nu till det bästa av allt:
Du som läser Please copy me köper din Nordic.design-biljett till halva priset!😃 

Alltså … 50 procent rabatt (1 495 kronor istället för 2 990 kronor ex moms) när du anger pleasecopyme4ever som ”promo code” på nordic.design/signup

Vi ses där!

PS. Under hösten – 27-28 september närmare bestämt – kommer jag också att gå på Design Matters i Köpenhamn – en tvådagarskonferens om UX som lovar att “discuss what’s new in digital design, get inspired, meet new people and have fun together”. Mer om det kommer. Kolla redan nu in designmatters.io

Hund bland uttrarna


Kommentarer inaktiverade.