Recensera Copyboken – vinn Mattias-coachning för 4 995 kronor

Copyboken - bok om copywriting Mattias Åkerberg Please copy me

Är du bland de 3 000 kloka som redan köpt och läst Copyboken? Läs då det här:

Tyck till om boken! Jag är så nyfiken, så berätta berätta:

  • Vilket är ditt första intryck av boken?
  • Vad har du lärt dig av Copyboken?
  • Hur skulle du med tre ord säga att boken är?

Du som recenserar Copyboken under senast den 31 augusti 2023 har chans att vara en av 3 som vinner en personlig 1:1-coachning live med Mattias Åkerberg (det är jag), en session på 45 minuter som för andra kostar 4 995 kronor ex moms. När du tycker till om Copyboken tävlar du om att vinna den här exklusiva möjligheten utan kostnad. 

Din recension kan komma att användas i marknadsföring på webbplatsen Please copy me, i Mattias sociala medier och i förlagets monter på Bokmässan i Göteborg 2023. Genom att skapa/skriva din recension godkänner du detta.

”Hur gör jag då?”, undrar du nog. 

Så här:

Välj om du vill göra en skriftlig recension eller (vilket jag verkligen skulle uppskatta) gör en recension i video- eller ljudform. Du väljer! 

Du kan recensera med ord längre ner på den här webbsidan, medan du enkelt gör videorecensionen med Vocal Video.

Hur vill du recensera Copyboken?

Och som sagt: sista dagen att skriva/skapa din recension för att ha chans till 1:1-coachning är den 31 augusti 2023.

PS. Så här har andra redan valt att recensera Copyboken (bland annat på Bokus och Adlibris:

En sådan bra och underhållande bok! Jag, som inte skriver Copy, men har ägt ett flertal branschtidningar, finner en stor mängd skrivråd som jag finner oumbärliga för “alla som skriver ” och där vill föra ut sina – tankar-funderingar-åsikter osv. En bok som som kommer att förbättra det du vill skriva.
Köp-läs-och gör – det som Mattias Åkerberg berättar om.

– Bjarne Wilmarsgård

Wow vilken bra bok! Alla som vill bli bättra på att skriva copy måste bara läsa boken. Själv har jag gett bort den till flera för att jag tycker att kunskap som är lätt att ta till sig och gör skillnad bör skickas vidare. Mattias kan verkligen sin grej. Han vågar ta ut svängarna and he really walk the talk. Han skriver som han lär och vågar själv sticka ut! Vad väntar du på, köp den direkt 🙂
– Alice Orbelin

Det här är inte en copy-bok. Det är en copy-bibel. Helhetstäckande, pedagogisk och med många bra exempel. Snyggt formgiven också, vilket gör den ännu roligare att läsa! Helt klart en grymt bra verktygslåda i kommunikationsarbetet för vilken egenföretagare eller marknadsavdelning som helst. Hands down, en riktigt riktigt bra bok! Tack för det!
– Johannes G

En bok att läsa igen och igen! Mattias har samlat både sin egen och andra copywriters kunskap i ett pedagogiskt, insiktsfullt och underhållande format.
Genom att blanda konkreta tips med anekdoter från reklambranschen och ren fakta blir läsaren hela tiden överraskad. För alla oss som brinner för ämnet – den enda boken vi behöver är Copyboken.

– Moa

En bok som verkligen inspirerar och hjälper mig att förstå hur jag ska formulera mig! Jag är inte copywriter, långt ifrån, men driver en webbplats där jag säljer saker, och därför har jag stor nytta av den handfasta tips och den visdom som boken innehåller.
– David S

Grym bok! Är egentligen formgivare, men ville få en introduktion i skrivaryrket. Och boken levererar verkligen! Mycket handfast och konkret, med mass tips och saker att tänka på. Köp den idag!
– Björn Berglund