Copy Masterclass 2023: AI och copy

COPY MASTERCLASS – NOVEMBER 2023

Skaffa dig ett försprång – lär dig skriva prompts med ChatGPT

Nu har du chansen att delta i höstens Copy Masterclass ihop med Mattias Åkerberg. Temat är AI och copywriting. Utbildningen är för dig som är supermotiverad att lära dig nytt. Antalet platser är begränsat, så säkra din plats om du på kort tid vill bli flera strå vassare än andra skribenter.

Läs allt om utbildningen innan du anmäler dig.👇

Mattias Åkerberg leder Copy Masterclass: AI ❤️ Copy 2023

Copy Masterclass AI ❤️ Copy är en intensiv utbildning under dubbla halvdagar för ett fåtal utvalda och supermotiverade copywriters, kommunikatörer och marknadsförare som vill dra nytta av AI för att nå bättre resultat – och skriva texter som går hem.

Höstens datum är tisdagen den 21 november klockan 09.00-12.00 samt onsdagen den 22 november klockan 09.00-12.00. Du är med vid båda dessa tillfällen. Utbildningen sker i Zoom.

Genom föreläsningar, diskussioner och praktiska uppdrag kommer du direkt att omsätta dina AI-copy-kunskaper i praktiken och få chans till personlig feedback på ditt arbete under Copy Masterclass.

Det är Mattias Åkerberg på Please copy me, erkänd expert inom copywriting och AI, som leder utbildningen. Under dessa dubbla halvdagar får du ta del av hans kunskaper och erfarenhet inom området.

Med 15 års erfarenhet som copywriter, UX-writer, utbildare och författare till Copyboken är Mattias en “thought leader” inom copywriting. Han har utbildat över 50 000 människor och är också Copycoachen.

Alla moment i Copy Masterclass om AI och copy

Vi utforskar prompt engineering

Under Copy Masterclass kommer Mattias att guida dig genom de mest effektiva teknikerna inom prompt engineering. Genom att dela med sig av sina bästa metoder och strategier kommer du att lära dig hur du skapar prompts som verkligen fungerar. Med fokus på context prompts, anchor notes, superprompts och prompt chaining kommer du att få ut max ihop med ChatGPT och Copy.ai för att kunna skriva engagerande och effektiva texter.

Vi testar och experimenterar

I Copy Masterclass kommer vi att testa och experimentera med AI-verktyg som Copy.ai och ChatGPT. Mattias kommer att förse dig med uppdrag och experiment. Med sin breda erfarenhet och djupa kunskap kommer han att hjälpa dig att utforska tillvägagångssätt och uppmuntra dig att prova dina egna idéer. Dessa kreativa övningar kommer att ta ditt skrivande till helt nya höjder.

Vi jobbar interaktivt och digitalt

Copy Masterclass genomförs helt digitalt via Zoom under två förmiddagar (3 timmar per dag) i november 2023. Vi är en tajt klass med ett begränsat antal platser. Det gör att du får alla chanser att lära av och diskutera med både Mattias Åkerberg och andra kunniga deltagare.

Investering och personlig feedback (tillval)

➡️ Copy Masterclass AI ❤️ Copy innebär en investering på 7 995 SEK ex moms.

➡️ Du kan också du välja att betala 9 995 SEK ex moms – ett klokt tillval ger dig en extra fördel. Tillvalet inkluderar en 30 minuter personlig feedback och coaching-session med Mattias Åkerberg via Zoom. Under din individuella session får du detaljerade råd och vägledning som hjälper dig att ytterligare förbättra ditt arbete och ta din AI-copy framåt med stora kliv.

Observera att antalet feedback-sessioner är begränsat, så det är först till kvarn som gäller för att säkra din personliga coaching med Mattias Åkerberg.

Få svar på dina frågor innan du anmäler dig

När du fyller i formuläret blir din anmälan bindande, och du får en faktura som du, eller din arbetsgivare, har 20 dagar på sig att betala. Se därför till att du har svar på eventuella frågor om Copy Masterclass innan du anmäler dig. Mejla eventuella frågor till kontakt@pleasecopyme.se så får du svar.

Anmälan till Copy Masterclass är som längst öppen till och med 31 oktober klockan 12.00 (eller så länge det finns platser kvar). Säkra din plats nu!

#anmalan-form

Anmäl dig till Copy Masterclass: AI ❤️ Copy 2023

Fyll i formuläret, så har du säkrat din plats. Din anmälan är bindande.

Ditt namn(Obligatoriskt)
Anmälan och tillval(Obligatoriskt)
Tillvalet med personlig feedback finns i begränsat antal, och därför gäller först till kvarn.
Skriv alla uppgifter som du önskar ska stå med på fakturan till dig.
Jag anmäler mig och godkänner att Please copy me skickar en faktura till mig.(Obligatoriskt)
Du har 20 dagar på dig att betala din faktura.