Copycommunity

ANSÖKAN ÖPPEN TILL 29 MARS

Ansök till Sveriges starkaste community för alla oss som skriver

Vill du bli skickligare på att skriva texter som gör saker bättre? Längtar du efter att få hänga med människor som har samma passion och driv som du? Saknar du en coach som vet vad han snackar om, och som du vet kan ta dig uppåt och framåt i skrivandet?

Nu lanserar jag – Mattias Åkerberg – stolt Copycommunity. Här får du koll på allt – och kan sedan ansöka om du vill få på-djupet-resultat som består. Att på det här sättet få ta del av all min kunskap är en möjlighet som inte funnits tidigare.

Vilken rivstart. Vilken energi- och inspirationsinjektion! Det är så mycket mer än Copy i Copycommunity. Och ändå mycket copy. Poddar, webbinars, böcker, reflektion, uppdrag och samtal. Samtal på djupet, samtal som berör och samtal som ibland bara far förbi i 190. Jag lär mig massor, har kul, hittar sätt att utmana och utmanas. På riktigt bra. Mattias – ditt engagemang smittar av sig. Tack för att jag får vara en del av detta härliga gäng 🤗

Marie Gumabon, kommunikationschef, Business Region Göteborg

Helt ärligt är Copycommunity det bästa jag gett mig själv på … hela min karriär? Vi har bara kört några veckor än, men jag har redan fått oootroligt mycket. Inspiration, insikter, kontakter och lärdomar. Det är verkligen, som Mattias säger, inte likt någon annan kurs/utbildning/nätverk. Det här kommer 💯 % att göra mig till en bättre copywriter (och jag har ändå 15 år i ryggsäcken)

Karin Marks, copywriter och founding member

Hör Mattias berätta om Copycommunity (9 minuter)

***

“Idag är det fler än någonsin som skriver. Skrivandet för mig är lika mycket att tänka som att formulera ord. Skrivandet är ett omfattande hantverk som ingen helt bemästrar under sin livstid. Det kräver tid både för att tänka och för att skriva.

Mina år av innehållsskapande, från blogginlägg till böcker, har lett mig till att skapa Copycommunity.

Det här är inte för dig som söker korta kurser, utan för dig som vill utvecklas över tid, som vill lära av andra och av mig. Medlemmar i Copycommunity har ett “seniort mindset”, vilket innebär erfarenhet, inre trygghet och kompetens, oberoende av ålder. Det här är för dig som bestämt dig för att utvecklas som människa och skribent. Det här är för dig som ser skrivandet som din kärnpunkt, din “stubbe”, och vill fortsätta växa och inte stå stilla. Copycommunity är platsen för utmaning, självreflektion och utveckling tillsammans.”

x

HAN LEDER COPYCOMMUNITY

Möt Mattias – din ciceron och utbildare

Jag heter Mattias Åkerberg, och är copywriter, författare och utbildare. Med 20 års erfarenhet är jag den som är bäst lämpad att leda Copycommunity, som är det första i Sverige i sitt slag.

De senaste 10 år har har jag utbildat över 100 000 människor – två fullsmockade Friends Arena – genom sina föreläsningar, utbildningsprogram, kurser, böcker, poddar och nyhetsbrev. Min nya bok Copyboken är hedersomnämnd i tävlingen Årets marknadsföringsbok i Sverige, och fick dessutom en nominering i det åtråvärda Publishingpriset.

EXAKT VAD DET ÄR

Ett kärleksfullt community som gör dig till en bättre skribent och människa

Ansökan är öppen (för ett fåtal nya medlemmar) till 29 mars.

Är det för dig?

Ja, det är för dig om du är en driven copywriter, marknadsförare, ledare, kommunikatör, content writer eller UX-writer med ett seniort mindset. Du behöver vara beredd att investera både tid och pengar, och vara öppen för att ta action på nya kunskaper, och att ge tillbaka av det du är, kan och vet. Orden är din passion, och att stå still som människa och skribent är icke din grej.

3 urstarka skäl att vara med

Det Copycommunity är hittar du inte hos någon annan

1. Hos ingen annan hittar du ett community som kommer att ge så här mycket värde i form av paketerad kunskap. Du lär dig om copywriting, content writing, AI-copy, storytelling, UX-writing och hur du utvecklar ett starkt mindset.

2. Inget annat community attraherar lika drivna människor som är redo att investera i sig själva (och vill lära känna och peppa likasinnande, som dig).

3. Och inget annat sammanhang leds av en copywriter som har varit med i 20 år, skrivit två böcker om copywriting, och som genom åren har utbildat två fullsmockade Friends Arena i att skriva tydligare, mer avslappade och mer säljande texter.

Allt det här bäddar för att du ska nå nya resultat som består.

Vi är Copycommunity 2024 ❤️

Vad säger den som redan är medlem om Copycommunity?

Som frilansande copywriter och egenföretagare har det ibland känts lite ensamt. Nu gör det inte det längre. I Copycommunity har jag hittat mitt gäng – en grupp härliga och kunniga människor som gillar att skriva lika mycket som jag. Även fast vi bara har varit igång i några veckor känns det redan som en fantastisk gemenskap och efter varje Zoom-träff känner jag mig glad och inspirerad. Och Mattias Åkerberg 👂 🧠 ✍️ leder det hela på ett lysande sätt 🤩Och förutom gemenskapen får du även ett enormt lass kunskap från otroligt kunniga Mattias. På ett inspirerande och pedagogiskt sätt lär han oss allt han kan inom alltifrån vanor till skrivande. Och eftersom alla i gruppen genomför uppgifterna samtidigt så blir man peppad av de andra att få saker gjorda – betydligt enklare än om man skulle göra det på egen hand.Så det blir ⭐⭐⭐⭐⭐ Jag rekommenderar verkligen Copycommunity om du vill utveckla sig själv och ditt skrivande.

Charlotta Wortzelius, copywriter

Wow, vilken resa det har varit sedan jag tog klivet och gick med i #Copycommunity! Att ge mig själv denna chans var ett av de bästa besluten jag någonsin tagit.🚀Jag letade en plats utanför den traditionella skolan för att ta nästa steg i mitt liv. Något nytt, ett modernare sätt att lära sig på. Nu har jag funnit en plats där lärande, skratt och personlig utveckling går hand i hand.❤️Varje medlem bidrar med sin unika bakgrund och expertis, vilket skapar en rik och mångfacetterad miljö. Variationen och djupet i bredden av alla ämnen berikar både det professionella och personliga livet.En mix mellan allt ifrån gemenskap, skrivande och skapande, kunskap deluxe, livet, självförnyelse och ta action – så vill jag hittills beskriva det.Mattias Åkerberg 👂 🧠 ✍️ har verkligen lagt ner sin själ i detta. Hans kloka vägledning, erfarenhet och omtänksamhet gör honom till en människa man vill ha i sitt liv.För dig som funderar på att gå med, tveka inte. Det är en möjlighet att växa, inte bara i din yrkesroll utan som person. #Copycommunity är mer än bara en grupp; det är en plattform för verklig förändring.

Anna Svanljung, entreprenör och founding member

Att vara med i Copycommunity är att ha ett eget smart, varmt, klokt, flamsigt, inspirerande, erfaret och stöttande gäng. I denna underbara copy-flock ger vi varann pepp, stöttning och tips. Vi bollar idéer, ställer frågor och delar det vi kan med varann. Tillsammans blir vi bättre copywriters och utvecklas också som människor. Lyxigt och underbart! 🌟

Ebba Holmberg, content manager och copywriter, Nobel Prize Museum

Vilket härligt gäng och vilken fantastisk coach vi har i dig Mr. Åkerberg.Vill dock lägga in en varningstext: ”gruppen är kraftigt beroendeframkallande och det finns en överhängande risk för gängbildning. Vi har redan sett tendenserna…. känslosamma och kärleksfulla avslöjanden, vänskaper som tar form och viktiga lärdomar för livet som skapas”.Personligen har jag lärt mig jättemycket bara under de första veckorna. Tipsen från de nya kompisarna haglar och ny kreativitet kommer hela tiden smygandes. Känner mig väldigt privilegierad. Tack Mattias och stor kram till dig o gänget. Vi firar 1/2 månad nu 🫶

Sussie Sörensson, marknadsansvarig, Delvator

Mattias levererar verkligen långt över förväntan. Trots hans gedigna kunskap och erfarenheter delar han med sig av dem på det mest ödmjuka, inkluderande, inspirerande och peppande sätt som är få förunnat. Så vad annat kan man känna än en ren och sann tacksam över att få vara en del av detta gäng. 🙏 Ett gäng som varje gång vi ses, inspirerar och utmanar mig till nya mål och insikter. ✍️

Joanna Randau, copywriter

Upplägget är genomarbetat, schyst och klokt ⭐ Jag har redan lärt mig mycket och har nya verktyg som jag använder varje dag. Det är så mycket inspiration, verktyg, kunskaper och lärdomar 💯 Vi har samtal som berör och ett otroligt engagemang. Jag är både glad och stolt över att vara en del i det här fina gänget.Jag är övertygad om att Copycommunity är det bästa, roligaste och smartaste sättet för alla skribenter att kompetensutveckla sig, oavsett om du är copywriter, kommunikatör eller jobbar med content. Ingen kurs eller utbildning kan jämföra sig med det som vi gör. Jag vill strössla alla fina adjektiv som finns över Copycommunity 💖 Till dig som funderar på att gå med säger jag – tveka inte, utan ansök i dag! Du kommer inte ångra dig 😍

Pernilla Axelsson, copywriter och founding member

Äntligen ett gäng! Ett sammanhang inom min gren som jag kan lära av och tillsammans med. Det är ett sån’t 💥 jävlaranamma-värde💥 bara i gemenskapen. Copycommunity får mig på fötter. Till att utveckla mitt skrivande, ladda mina dagar smartare, kära ner mig i nya grejer och hålla formen (beware: Mattias tycker om armhävningar 😀 ). Mycket glad för möjligheten att vara en del av detta kloka och kul gäng.

Nonny Davidsson, copywriter och founding member

Copycommunity – ett år i taget (ansökan är öppen nu)

Copycommunity är helheten av fem kunskapsblock samt Copy Retreat i maj och oktober varje år. Blocken är: Copy Future, Copy Selling, Copy Content, Copy Guide och Copy Mindset.

Du får all min kunskap och mitt fulla fokus

I Copycommunity ryms allt jag är, kan och gör – för dig som bestämt dig för att hela tiden bli bättre, ihop med andra drivna, och ihop med mig. Du lär dig, i fem tydliga kunskapsblock och med fullt fokus, att behärska copywriting, storytelling, UX-writing, content writing, SEO och att skriva prompts som gör att du får ut max av AI-verktyg som ChatGPT, Copy.ai och Jasper.

Jag kommer ge allt för dig, ge dig all min kunskap, alla mina knep. Du har mitt fulla fokus och attention. Det är dags för det nu.

Allt du här får du nya och konkreta kunskaper om

Copy Selling (maj-juni 2024)

Lär dig skriva texter som träffar hjärtat, som säljer mer och till fler.

+ Copyformler
+ Påverkansprinciper
+ Försäljning 
+ Förhandling 
+ Nudging 

Copy Content (augusti-september 2024)

Skapa innehåll som rankar högt på Google, och som gör att du blir hittad, övervägd och vald.

+ Planera, producera och distribuera content
+ Sökmotoroptimering 
+ Strategi och inlägg för sociala medier
+ Konverteringsoptimering
+ Permission marketing 

Copy Guide (oktober-november 2024)

Minska frustrationen och öka motivationen – skriv ord som gör det lätt för din läsare att göra rätt.

+ Mikrocopy (5K) i Figma
+ Kundresan
+ Vocabulary hunting 
+ Conversation mining
+ Instruktions- och faktatexter

Copy Future (februari-mars 2025)

Spåna, skriv och förbättra dina texter mycket snabbare än andra.

+ Prompt engineering 
+ AI-verktyg för copy, content och sociala medier 
+ Verktyg för strukturerat skrivande 
+ Framtidsspaningar 
+ Mikro- och makrotrender 

Dessutom …

Hela du ska må ditt bästa. I hjärnan, i kroppen, i hjärtat och i själen. När du jobbar, och när du inte jobbar. Därför finns blocket Copy Mindset med under hela året i Copycommunity.

Copy Mindset (pågår löpande hela året)

Slipp distraktioner när du skriver, och hitta vanor för att må ditt bästa – i hjärnan, i kroppen och i själen.

+ Vanor, struktur och självdisciplin
+ Pomodoro och timeboxing
+ Stress och återhämtning
+ Mikroträning och hälsa
+ Mental inställning

Och vad är Copy Retreat? 🤷‍♂️

I MAJ OCH OKTOBER 2024

Vi ses på riktigt på Copy Retreat

Copycommunity är 80 % digitalt och sker i Notion, i Zoom och på WhatsApp.

Men ingenting slår att ses på riktigt. Tänk att få hänga, snacka och äta god mat ihop med de andra i communityt, de som är som du. Tillsammans ge vi oss ut och röra på oss, vi kanske yogar, och blickar definitivt ut över vackra vyer och besök hotellets spa ihop (med start på höstens Copy Retreat 2024). Och det är precis som som Copy Retreat innebär.

Två gånger om året, i maj och i oktober, ses vi i communityt för en helg ihop. Då känns vardagen avlägsen, och du tar dig till en plats där du troligvis aldrig har varit förut (men dit du vill tillbaka igen). Copy Retreat är viktigt för oss i communityt.

Du som ansöker och blir medlem får veta mycket mer om när och hur det blir Copy Retreat för alla i Copycommunity. Platsen är magiska Billingehus på toppen av berget Billingen i Skövde.

Copy Retreat ingår i ditt årsmedlemskap i Copy Community. 🥳

Allt digitalt sker i Notion, på Zoom och i WhatsApp

Copycommunity är 80 % digitalt och sker i Notion, i Zoom och på WhatsApp.

Vad kostar det att bli bättre?

Vad kostar det att bli bättre på att skriva?

Vissa tycker 10 900 kronor, ex moms – för en dag i Stockholm. Med allt runt omkring blir det 2000 kronor i timmen. Efter bara ett par dar börjar de nya kunskaperna att falla i glömska.

Att gå en tvådagarskurs med mig kostar 20 000 kronor. Att gå ett utbildningsprogram med mig på 6 veckor: 30 000-35 000 kronor. Att få en annan coach som lär dig att bli bättre på att själv skriva inlägg på Linkedin kostar 39 000 kronor – för en månad. 1 300 kronor om dagen.

Därför menar mina rådgivare bestämt att ALLT som ingår i Copycommunity rimligen borde kosta 25 000 kronor per månad. När jag föreslår 10 500 tycker de att det är på tok för lågt.

Men jag vill premiera dig som tror på Copycommunity från start, som tror på mig och som tror på dig själv. Jag vill att du få upptäcka och uppleva värdet i att vara med från start. Därför har jag satt priset för ett medlemskap, för det första året, till 7 500 kronor i månaden.

Då får du all min kunskap, i ett helt år. Du blir en viktig person i ett helt gäng med människor som har driv och passion precis som du. Vi gör det här ihop. Det är DET som är community. Och du får hänga med mig. Jag finns med dig hela vägen, och ger järnet för att du ska utvecklas och nå nya resultat. 7 500 kronor för en månad är bra mycket mindre än 10 900 kronor för en dag i en hästsko på kurs i Stockholm. Också bra mycket mindre än 39 000 kronor i månaden för Linkedin-coachning.

COPYCOMMUNITY KOSTAR

7 500 kronor i månaden

Priset gäller år 1 för dig som ansöker senast den 29 mars 2024. Efter det kommer priset att höjas till en mer rimlig nivå sett till värdet du får som medlem. Du committar på ett år (12 månader) i taget, och betalar för medlemskapet per månad. Investeringen är exklusive moms.

KOLLA!

Du har totalt-riskfritt-garanti

Communityt kommer med en totalt-riskfritt-garanti. Om du efter din första månad som medlem känner att jag (Mattias) inte levererat över din högsta förväntan, då är du 100 procent fri att avsluta ditt medlemskap, kliva av communityt och få tillbaka varenda öre som du har betalat. Så mycket tror jag på dig och på Copycommunity.

Är du redo? Gör din ansökan för att bli medlem i Copycommunity

Copycommunity hade start den 29 januari 2024. Nu är ansökan öppen för (ett fåtal) nya medlemmar, som välkomnas in under april månad.

1️⃣ Fyll i ansökan och skicka in. 

2️⃣ Ge mig och mitt team cirka 10 dagar att gå igenom din ansökan och återkomma till dig (ibland går det snabbare än så).

3️⃣ När du är antagen som medlem får du ett mejl som allt du behöver veta inför starten av Copycommunity.

Vi rekommenderar aldrig dig att gå med i ett community som inte är det bästa för dig (ännu). Om du inte riktigt är redo kommer vi att föreslå steg att ta utifrån där du är idag. Vi vill ditt bästa.

Här ansöker du till Copycommunity (t o m 29 mars)