Copycommunity

COPYCOMMUNITY – FULLSATT Q1 2024

Ansök till Sveriges starkaste community för alla oss som skriver

Vill du bli skickligare på att skriva texter som gör saker bättre? Längtar du efter att få hänga med människor som har samma passion och driv som du? Saknar du en coach som vet vad han snackar om, och som du vet kan ta dig uppåt och framåt i skrivandet?

Nu lanserar jag – Mattias Åkerberg – stolt Copycommunity. Få koll på allt – och ansök sedan om du vill få långsiktiga på-djupet-resultat som består. Att få ta del av all min kunskap är en möjlighet som inte funnits tidigare. Enda kruxet: ansökan är stängd, och Copycommunity har hittat sina medlemmar för första kvartalet 2024. Kontakta Mattias om du vill få koll på när ansökan står öppen på nytt.

Mattias är en alldeles utmärkt ciceron: vänlig, glad och stöttande. Dessutom är han pedagogisk som få. Hans utbildningsprogram i UX-writing är på precis rätt nivå, inte för detaljerat och inte för ytligt. Mattias är helt enkelt en mycket bra lärare.

Johan Tivelius, UX-writer och strateg på NoA Elevate

Mattias är ett fullblodsproffs. Han lär mig sådant jag kanske glömt eller aldrig vetat.

Tore Claesson, creative director på Darling China

Se hela pitchen om Copycommunity

Pitchen berättar exakt vad Copycommunity är och hur ett år med de fem kunskapsblocken är upplagt. Du får koll på Copy Retreat på Billingehus, och du får veta hur du lär dig långsiktigt och på djupet. I pitchen får du också veta varför värdet som du kommer att få ut av att vara medlem VIDA överstiger ingångspriset för att vara med i Copycommunity. Ta dig tid att se hela pitchen om Copycommunity.

Pitchen är uppdelad i tio kapitel, och du kan i videon ovan hoppa mellan dessa:

+ Är det dig jag söker?
+ Din bästa investering
+ Det självklara steget
+ Exakt vad Copycommunity är
+ Fem block – ett år
+ Copy Retreat
+ Skäl att vara med
+ Vad kostar det att vara med?
+ Hos ingen annan
+ Totalt-riskfritt-garanti
+ Ansök nu och här

x

HAN LEDER NYA COMMUNITYT

Möt Mattias – din ciceron och utbildare

Jag heter Mattias Åkerberg, och är copywriter, författare och utbildare. Med 20 års erfarenhet är jag den som är bäst lämpad att leda Copycommunityt, som är det första i Sverige i sitt slag.

De senaste 10 år har har jag utbildat över 100 000 människor – två fullsmockade Friends Arena – genom sina föreläsningar, utbildningsprogram, kurser, böcker, poddar och nyhetsbrev. Min nya bok Copyboken är hedersomnämnd i tävlingen Årets marknadsföringsbok i Sverige, och fick dessutom en nominering i det åtråvärda Publishingpriset.

EXAKT VAD DET ÄR

Ett kärleksfullt community som gör dig till en bättre skribent och människa

Copycommunity är fullsatt för Q1 2024.

Är det för dig?

Ja, det är för dig om du är en driven entreprenör, marknadsförare, kommunikatör, copywriter, content writer eller UX-writer. Du behöver vara beredd att investera både tid och pengar, och vara öppen för att ta action på nya kunskaper, och att ge tillbaka av det du är, kan och vet.

Är du redo att ta ett stort kliv?

3 urstarka skäl att vara med

Det Copycommunity är hittar du inte hos någon annan

1. Hos ingen annan hittar du ett community som kommer att ge så här mycket värde i form av paketerad kunskap. Du lär dig om copywriting, content writing, AI-copy, storytelling, UX-writing och hur du utvecklar ett starkt mindset.

2. Inget annat community kommer att attrahera lika drivna människor som är redo att investera i sig själva (och vill lära känna och peppa likasinnande).

3. Och inget annat sammanhang kommer att ledas av en copywriter som har varit med i 20 år, skrivit två böcker om copywriting, och som genom åren har utbildat två fullsmockade Friends Arena i att skriva tydligare, mer avslappade och mer säljande texter.

Allt det här bäddar för att du ska nå nya resultat som består. Ansök senast den 1 december 2023.

Varför ansöker folk till Copycommunity?

Vill utvecklas som copy och människa och fördjupa mig tillsammans med andra likasinnade.

Jag känner att det är precis det jag eftersträvat i min utveckling som copywriter.

Nyfikenhet Med förhoppning om kompetensutveckling utveckling och breddat nätverk. Hitta likasinnade.

Gemenskapen med andra som också skriver i sin yrkesroll + att få ta del av Mattias kunskap.

För att utvecklas framför allt. Lära av likasinnade, knyta kontakter, inspireras och förhoppningsvis influera.

Blev så vansinnigt inspirerad när jag gick Svenska Kommunikatörers kurs och UX-copy med Mattias. Vill fortsätta utvecklas, lära mer och inspireras! Kanske kan någon få ut det samma av mig 🤷🏼‍♀️.

Copycommunity – ett år i taget (start den 29 januari 2024) FULLSATT!

Copycommunity är helheten av fem kunskapsblock samt Copy Retreat i maj och oktober varje år. Blocken är: Copy Future, Copy Selling, Copy Content, Copy Guide och Copy Mindset.

Du får all min kunskap och mitt fulla fokus

I Copycommunity ryms allt jag är, kan och gör – för dig som bestämt dig för att hela tiden bli bättre, ihop med andra drivna, och ihop med mig. Du lär dig, i fem tydliga kunskapsblock och med fullt fokus, att behärska copywriting, storytelling, UX-writing, content writing, SEO och att skriva prompts som gör att du får ut max av AI-verktyg som ChatGPT, Copy.ai och Jasper.

Jag kommer ge allt för dig, ge dig all min kunskap, alla mina knep. Du har mitt fulla fokus och attention. Det är dags för det nu.

Allt du här får du nya och konkreta kunskaper om

Copy Future

Spåna, skriv och förbättra dina texter mycket snabbare än andra.

+ Prompt engineering 
+ AI-verktyg för copy, content och sociala medier 
+ Verktyg för strukturerat skrivande 
+ Framtidsspaningar 
+ Mikro- och makrotrender 

Copy Selling

Lär dig skriva texter som träffar hjärtat, som säljer mer och till fler.

+ Copyformler
+ Påverkansprinciper
+ Försäljning 
+ Förhandling 
+ Nudging 

Copy Content

Skapa innehåll som rankar högt på Google, och som gör att du blir hittad, övervägd och vald.

+ Planera, producera och distribuera content
+ Sökmotoroptimering 
+ Strategi och inlägg för sociala medier
+ Konverteringsoptimering
+ Permission marketing 

Copy Guide

Minska frustrationen och öka motivationen – skriv ord som gör det lätt för din läsare att göra rätt.

+ Mikrocopy (5K) i Figma
+ Kundresan
+ Vocabulary hunting 
+ Conversation mining
+ Instruktions- och faktatexter

Dessutom …

Hela du ska må ditt bästa. I hjärnan, i kroppen och i själen. När du jobbar, och när du inte jobbar. Därför finns blocket Copy Mindset med under hela året i Copycommunity.

Copy Mindset

Slipp distraktioner när du skriver, och hitta vanor för att må ditt bästa – i hjärnan, i kroppen och i själen.

+ Vanor, struktur och självdisciplin
+ Pomodoro och timeboxing
+ Stress och återhämtning
+ Mikroträning och hälsa
+ Mental inställning

Och vad är Copy Retreat?

I MAJ OCH OKTOBER 2024

Vi ses på riktigt på Copy Retreat

Copycommunity är 80 % digitalt och sker i Circle, i Zoom och på WhatsApp.

Men ingenting slår att ses på riktigt. Tänk att få hänga, snacka och äta god mat och dricka gott ihop med de andra i communityt, de som är som du. Tillsammans ge vi oss ut och röra på oss, vi kanske yogar, och blickar definitivt ut över vackra vyer och besök hotellets spa ihop. Och det är precis som som Copy Retreat innebär.

Två gånger om året, i maj och i oktober, ses vi i communityt för en helg ihop. Då känns vardagen avlägsen, och du tar dig till en plats där du troligvis aldrig har varit förut (men dit du vill tillbaka igen). Copy Retreat är viktigt för oss i communityt.

Du som ansöker och blir medlem får veta mycket mer om när och hur det blir Copy Retreat för alla i Copy community. Platsen är magiska Billingehus på toppen av berget Billingen i Skövde.

Copy Retreat ingår i ditt årsmedlemskap i Copy Community. 🥳

Allt digitalt sker i Circle, på Zoom och i WhatsApp

Copycommunity är 80 % digitalt och sker i Circle, i Zoom och på WhatsApp.

Vad kostar det att bli bättre?

Vad kostar det att bli bättre på att skriva?

Vissa tycker 10 900 kronor, ex moms – för en dag i Stockholm. Med allt runt omkring blir det 2000 kronor i timmen. Efter bara ett par dar börjar de nya kunskaperna att falla i glömska.

Att gå en tvådagarskurs med mig kostar 20 000 kronor. Att gå ett utbildningsprogram med mig på 6 veckor: 30 000-35 000 kronor. Att få en annan coach som lär dig att bli bättre på att själv skriva inlägg på Linkedin kostar 39 000 kronor – för en månad. 1 300 kronor om dagen.

Därför menar mina rådgivare bestämt att ALLT som ingår i Copycommunity rimligen borde kosta 25 000 kronor per månad. När jag föreslår 10 500 tycker de att det är på tok för lågt.

Men jag vill premiera dig som tror på Copycommunity från start, som tror på mig och som tror på dig själv. Jag vill att du få upptäcka och uppleva värdet i att vara med från start. Därför har jag satt priset för ett medlemskap, för det första året, till 7 500 kronor i månaden.

Då får du all min kunskap, i ett helt år. Du blir en viktig person i ett helt gäng med människor som har driv och passion precis som du. Vi gör det här ihop. Det är DET som är community. Och du får hänga med mig. Jag finns med dig hela vägen, och ger järnet för att du ska utvecklas och nå nya resultat. 7 500 kronor är en månad är bra mycket mindre än 10 900 kronor för en dag i en hästsko på kurs i Stockholm. Också bra mycket mindre än 39 000 kronor i månaden för Linkedin-coachning.

COPYCOMMUNITY KOSTAR

7 500 kronor i månaden

Priset gäller år 1 för dig som ansöker senast den 1 december 2023. Efter det kommer priset att höjas till en mer rimlig nivå sett till värdet du får som medlem. Du committar på ett år (12 månader) i taget, och betalar för medlemskapet per månad. Investeringen är exklusive moms.

FULLSATT i Copycommunity för Q1 2024.

KOLLA!

Du har totalt-riskfritt-garanti

Communityt kommer med en totalt-riskfritt-garanti. Om du efter din första månad som medlem känner att jag (Mattias) inte levererat över din högsta förväntan, då är du 100 procent fri att avsluta ditt medlemskap, kliva av communityt och få tillbaka varenda öre som du har betalat. Så mycket tror jag på dig och på Copycommunity.

Är du redo? Gör din ansökan för att bli medlem i Copycommunity från start 2024

De första 10 som ansöker och blir medlem får en bonus värd 10 000 kronor. Ansökan är öppen till den 1 december 2023. Copycommunity är fullsatt och startar den 29 januari 2024. 

1️⃣ Fyll i ansökan och skicka in. 

2️⃣ Ge mig och mitt team cirka 14 dagar att gå igenom din ansökan och återkomma till dig (ibland går det snabbare än så).

3️⃣ När du är antagen som medlem får du ett mejl som allt du behöver veta inför starten av Copycommunity. Du blir för evigt en founding member, med allt vad det innebär.

Vi rekommenderar aldrig dig att gå med i ett community som inte är det bästa för dig (ännu). Om du inte riktigt är redo kommer vi att föreslå steg att ta utifrån där du är idag. Vi vill ditt bästa.

Här ansöker du till Copycommunity

Copycommunity är fullsatt för Q1 2024. Håll utkik här när ansökan öppnar på nytt.