Copyklubben – kunskapshubben för alla som skriver

EARLY ACCESS HELA SOMMAREN FÖR 0 KRONOR (värde 5 985 KR)

Gå med i Copyklubben när du VILL bli bättre på att skriva ✏️🧠 💪

Den 5 september 2024 öppnar Copyklubben upp för fler. 🫶

Redan nu kan du som är snabb få early access hela sommaren, helt utan kostnad, när du väljer att vara med i 3, 6 eller 12 månader.

I Copyklubben kommer du ha alla chanser att bli MYCKET bättre på att skriva. Här finns kunskapen, inspirationen och verktygen du behöver. Jag (Mattias Åkerberg) är din utbildare och ciceron.

Det här är kunskapshubben och klubben för ALLA som skriver, och särskilt perfekt för dig som är copywriter, kommunikatör, marknadsförare eller företagare.

I Copyklubben lär du dig när du vill, hur du vill – och om du vill. Du blir medlem direkt när du signar upp.

Vad är Copyklubben och vad lär jag mig?

Copyklubben är en kunskapshubb för dig som vill bli bättre på att skriva. Du tar del av kunskap, inspiration och spaningar direkt från Mattias. Du får MASSOR, och får under hela sommaren 2024 early access helt utan kostnad när du bestämmer dig för att vara med 3, 6 eller 12 månader.

Copyklubben har premiär torsdagen den 5 september 2024. Här lär du dig undan för undan mer och nytt och intressant om copywriting, UX-writing, content writing, content writing och att skriva effektiva prompts med AI-verktyg. Dessutom finns här samlad kunskap och inspiration om att sätta mål och skapa vanor som är möjliga att hålla i (en nyckel är att börja mycket litet).

Vi följer ett tydligt årshjul. Det innebär att vi ihop har fokus på ett ämnesområde i taget. För september och oktober är temat: Skriva och spåna med AI – lär dig prompta som ett proffs. Du har samtidigt frihet att ta del av lektioner om copywriting, storytelling, Linkedin och om att sätta mål och hitta håll-i-bara vanor.

Vad finns i Copyklubben?

I Copyklubben får du massor av kunskap om att skriva bättre, direkt från mig (Mattias Åkerberg). Kunskapen är förpackad i lektioner i text, bild och oftast video. Varje video är mellan 5 och 150 minuter. Och du kan ta del av lektionerna precis när och hur du vill på utbildningsplattformen i Notion. För att få ut max av det du lär dig är nyckeln att TA ACTION. Action = resultat!

Det moderna sättet att lära sig och utvecklas

Copyklubben saknar motstycke. Det är inte som någon skola du känner till. Det är resultatet av ett gediget arbete, skapat av mig (Mattias Åkerberg) under nära 20 års tid. Du tar till dig nya kunskaper som du vill. Inga måsten eller krav utifrån. Men om du menar allvar tar du också action, och DÅ händer det grejer. 🚀

Om det är förändring och resultat du är ute efter, då menar du allvar när du väljer Copyklubben som ditt livs skola. Här finns ett uppdaterat och modernt sätt att lära som du inte finner någon annanstans. Nu har du chansen att uppleva Copyklubben från insidan. För du behöver uppleva det för att förstå (eftersom det är en ny typ av skola).

Copyklubben är för dig som är

 • Copywriter, kommunikatör, marknadsförare eller företagare som skriver
 • På jakt efter insikter, inspiration, tips och en fast-track in i lärandet
 • Nytänkande och hänger med i din tid
 • Trött på att stå till med samma kunskaper
 • Helt inne på marknadsföring, kommunikation och skrivande = jobbar som copywriter, content writer, kommunikatör, UX-writer, marknadsförare eller företagare med ordet som säljverktyg

Utöver de cirka 35 lektionerna inom Copy Future-blocket har du direkt från start tillgång till 10-15 föreläsningar, kurser och intervjuer med Mattias Åkerberg och gästföreläsare. Kolla in den här listan, och det totala värdet:

Just nu i Copyklubben (maj-september 2024)

 • Kunskapsblocket Copy Future (35 lektioner – värde 40 000 kronor)
 • Sälj det med en story! (2,5 timmar – värde 12 000 kronor)
 • Skriv bättre copy, UX och content (2 timmar – värde 10 000 kronor)
 • Introveckan om att sätta mål och skapa vanor (9 lektioner – värde 10 000 kronor)
 • Kan ChatGPT skriva kreativa copytexter? (värde 1 000 kronor)
 • Copykvarten x 6 (värde 5 000 kronor)
 • Magnus Jakobsson gästar Copyklubben (värde 2 000 kronor)
 • Christina Knight gästar Copyklubben (värde 2 000 kronor)
 • Skriv bättre inlägg på Linkedin (60 minuter – värde 1 000 kronor)
 • Copyrapporten 2023/2024 (värde 2 000 kronor)
 • Kommunikatörsrapporten 2023/24 (värde 2 000 kronor) 

👉 Totalt värde: över 85 000 kronor 👈
Ditt pris för hela sommaren 2024: 0 kronor

Du har tillgång till alla lektioner så länge som du är med i Copyklubben.

Vi ses digitalt 8 gånger om året (och hörs och snackar i WhatsApp-gruppen)

Vid åtta tillfällen under året ses vi i Copyklubben i en digital träff under en inspirerande timme. Det är 100 procent frivilligt att vara med live. Du är dessutom med i den WhatsApp-grupp där du får koll på allt som händer i Copyklubben. De digitala träffarna sker i september, oktober, november och december 2024 samt i februari, mars, april och maj 2025.

Varför vill så många vara med i Copyklubben? 👇

Varje gång jag lyssnat eller läst något som kommer från Mattias får jag idéer som leder till något. Tänker att om jag gör det flera gånger i veckan är det inte frågan om utan NÄR jag tar över världen. Eller åtminstone gör något j*vligt episkt. Räknar ner till vi kör igång på rikt!

Sofie Lantto

💯 givet att signa upp! Så pepp på att köra igång och få massa nya insikter och tips från ett proffs 🚀 🏃‍♀️

Nicole Boman

Givet val! Tänk vilken dröm att lära av någon som redan gallrat terrängen och få köra fast-track till att det roliga! 🚀🔥🙋‍♀️ Nedräkningen är igång.

Linn Edlund

Möt Mattias Åkerberg – din utbildare och ciceron

Jag heter Mattias Åkerberg, och är copywriter, författare och utbildare. Med 20 års erfarenhet är jag den som är bäst lämpad att leda Copyklubben och Copycommunity, som är de första och enda utbildningsplattformarna för skrivande i Sverige i sitt slag.

De senaste 10 år har har jag utbildat över 100 000 människor – två fullsmockade Friends Arena – genom mina föreläsningar, utbildningsprogram, kurser, böcker, poddar och nyhetsbrev. Copyboken har sålt i över 4 000 exemplar, och har fått utmärkelser och rosande recensioner. Nu vill jag att fler, också du, ska få ta del av nya kunskaper om att skriva, jobba och tänka bättre.

Få early access hela sommaren (utan kostnad)

Just nu får du som bestämmer dig för 3, 6 eller 12 månader early access till Copyklubben. Helt utan kostnad. Varför? Jo, för att du ska få uppleva och SE hur mycket kunskap och värde som finns när du är med.

För exakt 0 kronor extra du tillgång till ALLT inom Copyklubben från nu direkt och till den 5 september 2024; då startar ditt medlemskap med den period som du har valt.

Vad kostar det? Från 995 kronor per månad 😮

Du väljer fritt om du vill vara med i Copyklubben i 3, 6 eller 12 månader i taget. Det avgör ditt pris från den 5 september. Så här:

 • 3 månader kostar 1 995 kronor per månad
 • 6 månader kostar 1 495 kronor per månad (du sparar 3 000 kronor)
 • 12 månader kostar 995 kronor per månad (du sparar 12 000 kronor 😮)

Jämför detta med att EN heldagsutbildning med Mattias kostar 12 000 kronor = du betalar mindre än detta för ett helt år i Copyklubben. Tid att ta action.

Igen: hela sommaren 2024 är helt kostnadsfri för dig som väljer att gå med i Copyklubben nu.

Alla priser är exklusive moms, och faktureras månadsvis i förskott.

Vad gäller för mitt medlemskap?

Du kan säga upp ditt medlemskap i Copyklubben när du vill, och medlemskapet avslutas då när din valda period löper ut. Du betalar givetvis för hela din kvarvarande period, och har ingen extra uppsägningstid.

Ditt medlemskap förnyas med samma period som du valt om du inte aktivt säger upp ditt medlemskap senast 20 dagar innan medlemskapet förnyas. Du kan också välja att ändra antalet månader för ditt medlemskap i samband med att ditt medlemskap förnyas.

Fyll formuläret och skicka in för att gå med i Copyklubben. Din anmälan är bindande, och du får direkt tillgång till alla lektioner, och bjuds in till community-gruppen i Whatsapp.

Jag vill gå med i Copyklubben (med får early access hela sommaren)

Ditt namn(Obligatoriskt)
För att bli inbjuden till WhatsApp-gruppen.
För att bli inbjudan till lektionerna i Notion.
Välj period och pris för ditt medlemskap(Obligatoriskt)
Alla priser är exklusive moms.Oavsett om du väljer 3, 6 eller 12 månader får du utan extra kostnad early access till Copyklubben till den 5 september 2024. Då startar ditt betalda medlemskap automatiskt.
Ja, jag vill bli medlem i Copyklubben, och godkänner de villkor för medlemskapet som är beskrivna ovan.(Obligatoriskt)
Du betalar i förskott med 14 dagars betalningsvillkor.

Ett urval av lektionerna i Copyklubben