Gå med i Copyklubben!

Copyklubben är en digital klubb för copywriters i Sverige. Copyklubben är åter under 2022.

#Copyklubben är en digital klubb för Sveriges alla copywriters.

👉 Copyklubben är tillbaka 2022. 👈


Copyklubben hade premiär våren 2021, och har redan över 85 copywriters som medlemmar. De jobbar som på byrå, inhouse eller frilans på bland andra Spinn, Knowit, INGO Stockholm, Bonnier News, Swedbank, Folksam, Folket Sthlm, Native och Forsman & Bodenfors.

Läs det här noga om du vill gå med.

Copyklubben tar nu paus, och är åter under 2022. Ingen vet exakt när Copyklubben startar igång på nytt, så fyll i din e-postadress för att bli påmind då.

***

Tanken är att vi ska:

👉 Få ett ansikte på och lära känna varandra

👉 Snacka om ALLT som har med copywriting att göra (= lära AV varandra)

👉 Hjälpa varandra att hitta nya jobb och uppdrag

Copyklubben åter 2022

Så här funkar Copyklubben:

Ses digitalt en gång i månaden i Zoom (mötesplatsen)

Copyklubben träffas digitalt i Zoom en gång i månaden. Det är ett tema eller en gästföreläsning varje gång. När vi har ett tema delar vi upp oss i (många) så kallad breakout rooms, och snackar i mindre grupper. Vi använder chatten för att dela med oss i den större gruppen. Alla tillfällen spelas in, och finns att ta del av efteråt.

Copyklubben - digital klubb för copywriters i Sverige

 

Vad krävs för att få vara med? Inte mycket.

Bara 2 grejer:

✔️Att du har copywriter som titel på Linkedin, och jobbar minst 50 procent av din arbetstid i den rollen. Du kan vara anställd på byrå, arbeta inhouse eller vara frilans.

✔️Att ditt företag eller du skänker en gåva till Barncancerfonden på 500, 1000 eller 2000 kronor. Om du betalar privat kan du använda Swish-nummer 90 20 900 (privat). Företag kan ge en företagsgåva på https://www.barncancerfonden.se/for-foretag/ge-en-gava-som-foretag/

***

Vill du vara med? Copyklubben är åter under 2022.

Påminn mig när Copyklubben drar igång under 2022