Gå med i Copyklubben!

Copyklubben är en digital klubb för copywriters i Sverige. Anmäl dig till hösten 2022 nu!

Nu drar Copyklubben igång igen! I augusti 2022 är det nystart för den digitala klubben för Sveriges alla copywriters. Det blir massa inspiration (och chans till snack för dig som vill).

Det kostar 1 000 kronor att vara med, och vartenda öre går direkt till Barncancerfonden. Du väljer nu om du vill vara med i Copyklubben augusti-december 2022.

👉 Se till att anmäla dig till Copyklubben mellan den 23 maj och den 18 augusti.


Copyklubben hade premiär våren 2021, och hade då över 85 copywriters som medlemmar. De jobbar som på byrå, inhouse eller frilans på bland andra Spinn, Knowit, INGO Stockholm, Bonnier News, Swedbank, Folksam, Folket Sthlm, Native och Forsman & Bodenfors.

***

Tanken med Copyklubben är att vi ska:

👉 Få ett ansikte på och lära känna varandra

👉 Snacka om ALLT som har med copywriting att göra (= lära AV varandra)

👉 Hjälpa varandra att hitta nya jobb och uppdrag

Copyklubben åter 2022

Så här funkar Copyklubben:

  • Alla i Copyklubben är med i Slack-kanalen #copyklubben2022 där det är fritt fram att fråga, diskutera och dissekera allt som har med livet/jobbet som copywriter att göra.
  • Vi ses digitalt i Zoom fem fredagar under hösten: 26 augusti, 30 september, 28 oktober, 18 november och 16 december. Boka in dessa redan nu!
  • Klockan 09.00-10.00 är det “Copyklubben möter” = en intervju med en intressant gäst (oftast en copywriter). Lyssna, lär och bli inspirerad! Det är fritt fram att ställa frågor i chatten, om du vill.
  • Sedan är det “Copyklubben snackar” 10.00-10.45. Då möter du andra copywriters i breakout rooms, och snackar om grejer som är kul, utmanande och uppfriskande med att vara copywriter. Underbart att få snacka med likasinnade!
  • Det är så klart alldeles frivilligt att vara med på allt eller en del av det som Copyklubben innebär.

 

Vad krävs för att få vara med? Läs det här noga:

Copyklubben är en klubb för copywriters. Därför krävs bara 2 grejer för att vara med:

✔️Att du har copywriter som titel på Linkedin, och jobbar minst 50 procent av din arbetstid i den rollen. Du kan vara anställd på byrå, arbeta inhouse eller vara frilans.

✔️Att ditt företag eller du skänker en gåva till Barncancerfonden på 1 000 kronor. Om du betalar privat kan du använda Swish-nummer 90 20 900 (privat). Företag kan ge en företagsgåva på https://www.barncancerfonden.se/for-foretag/ge-en-gava-som-foretag/

***

Anmäl dig till Copyklubben senast 18 augusti.

Gå med i Copyklubben hösten 2022!

  • Har du inget Slack-konto? Skapa ett konto snabbt och gratis på https://slack.com/get-started#/createnew
    Om du skänker privat: använd Swish-nummer 90 20 900 . Företag ger en företagsgåva på https://www.barncancerfonden.se/for-foretag/ge-en-gava-som-foretag/