Gå med i Copyklubben!

Copyklubben är en digital klubb för copywriters i Sverige. Nästa anmälan öppnar i augusti!

Äntligen! Nu startar #Copyklubben. Det är en digital klubb för Sveriges alla copywriters.


Copyklubben välkomnar nya medlemmar 9-20 augusti (för höstterminen, som är augusti till december). Häng på låset i augusti!


Över 80 copywriters är med i Copyklubben. De jobbar som på byrå, inhouse eller frilans på bland andra Spinn, Knowit, INGO Stockholm, Bonnier News, Swedbank, Folksam, Folket Sthlm, Native och Forsman & Bodenfors.

Läs det här noga om du vill gå med.

Anmälan öppnar igen den 9 augusti 2021.

***

Tanken är att vi ska:

👉 Få ett ansikte på och lära känna varandra

👉 Snacka om ALLT som har med copywriting att göra (= lära AV varandra)

👉 Hjälpa varandra att hitta nya jobb och uppdrag

Så här funkar Copyklubben:

Ses digitalt en gång i månaden i Zoom (mötesplatsen)

Copyklubben träffas digitalt i Zoom en gång i månaden. Det är ett tema eller en gästföreläsning varje gång. När vi har ett tema delar vi upp oss i (många) så kallad breakout rooms, och snackar i mindre grupper. Vi använder chatten för att dela med oss i den större gruppen. Alla tillfällen spelas in, och finns att ta del av efteråt. I Circle kan du skickas meddelanden till alla andra deltagare i Copyklubben.

Copyklubben - digital klubb för copywriters i Sverige

Ses alltid i Circle (samlingsplatsen)

Copyklubben finns i Circle, som är ett community-verktyg som är gratis för dig. Här hittar du alla digitala träffar och gästföreläsningar. Och här frågar du, diskuterar och får tips. Dessutom tipsar vi varandra om uppdrag som dyker upp, och om copy-tjänster som finns att söka. Vi behöver varandra, och tillsammans är vi så mycket bättre.

 

Vad krävs för att få vara med? Inte mycket.

Bara 2 grejer:

✔️Att du har copywriter som titel på Linkedin, och jobbar minst 50 procent av din arbetstid i den rollen. Du kan vara anställd på byrå, arbeta inhouse eller vara frilans. Jobbar du inte som copywriter? Lugn. Framöver startar också Contentklubben och UX-writer-klubben.

✔️Att ditt företag eller du skänker en gåva till Barncancerfonden på 300, 500 eller 1000 kronor. Om du betalar privat kan du använda Swish-nummer 90 20 900 (privat). Företag kan ge en företagsgåva på https://www.barncancerfonden.se/for-foretag/ge-en-gava-som-foretag/

***

Vill du vara med? Nästa chans i augusti 2021!

Påminn mig när Copyklubben drar igång efter sommaren