Event om Copyboken på GRO36 Jönköping 23 mars 2023

EVENT PÅ GRO35 JÖNKÖPING 23 MARS

Upplev en kreativ förmiddag med finfika, (kort)föreläsning och författarsnack

Torsdagen den 23 mars är du inbjuden till ett bjussigt event på GRO36 i Jönköping/Huskvarna.

Du möter Mattias Åkerberg, som är copywriter och författare till nya Copyboken. Du möter Mattias Karlsson Sjöberg, det pedagogiska onlinekursproffset på Moderskeppet (och Mattias gamle högskolelärare i Photoshop, Indesign och Dreamweaver). Och du möter många drivna människor som jobbar med marknadsföring, reklam och kommunikation. Eventet är fullsatt (70 deltagare!) och anmälan är stängd.

Vill du lära dig att skriva bättre texter, sådana som tar skruv? Vill du få nya kunskaper och en nytändning i ditt jobb? Vill du träffa andra drivna kommunikatörer och marknadsförare?

Perfekt! Då är det här eventet helrätt för dig. Möt bokaktuelle Mattias Åkerberg, copywriter och före detta Jönköpingsbo, och lär dig massor på kort tid. Också Mattias Karlsson Sjöberg på Moderskeppet deltar i eventet, och håller i ett författarsnack med Mattias. Köp din biljett nu!

70 deltagare! De kommer från Knowit, Consid, Peab, Holmgrens Bil, Glory Days, Hagab, PacsOn, Moderskeppet, Jönköpings kommun och Toxic Interactive Solutions.

Om Copyboken-eventet i Jönköping

Plats: GRO36, Huskvarnavägen 82 (Severins Möbler)
Datum: Torsdagen den 23 mars klockan 09.30-11.30

Välj biljett med eller utan Copyboken

Biljettpris: 595 kronor exklusive moms (Copyboken ingår!). Har du redan Copyboken? Då är ditt biljettpris blott 295 kronor ex moms.
Begränsat antal platser. Eventet är fullsatt och anmälan är stängd.

Bjud med dina kollegor och medarbetare!

Du kan köpa upp till 15 biljetter till eventet. Det är perfekt för kommuner, marknadsavdelningar och större företag. Välj önskat antal i formuläret.

Program för torsdagen den 23 mars 09.30-11.30

09.30 Dörrarna öppnas – gör entré och ta plats
09.40 Mattias Karlsson Sjöberg i ett författarsnack med Mattias Åkerberg, författare till Copyboken (med publikfrågor på slutet)
10.15 Kaffe med gott bakverk till (och mingel)
10.45 Kortföreläsning av Mattias Åkerberg: Gör läsare till kunder, förvandla ord till pengar
11.15 Du hämtar ditt exemplar av Copyboken (och får den signerad om du önskar). Om du redan har boken kan du köpa ytterligare en eller flera böcker på plats (till vänner och kollegor). Det går utmärkt att betala med Swish eller att få alltihop på faktura.
11.30 Du fortsätter din dag – påfylld med nya kunskaper, nya möten och massa inspiration

Copyboken - bok om copywriting Mattias Åkerberg Please copy me

Om Copyboken 👆 (ingår när du köper biljett)

Nya Copyboken berättar att copywriting börjar med att fråga, lyssna, att ta reda på hur saker verkligen är, innan du börjar skriva. Boken förklarar hur du skriver så att det gör ont, hur du påverkar din läsare att komma till skott, och hur du bäst presenterar dina texter så att de landar alldeles rätt. Boken är på 362 sidor, och berättar hur du skriver så dina läsare också blir kunder, så att dina ord blir pengar. Mattias Åkerberg är bokens författare. 👇

Över 1 500 kloka har redan köpt Copyboken, som är en premium-bok om copywriting, den enda i sitt slag på svenska.

Om Mattias Åkerberg

Mattias Åkerberg är copywriter och UX-writer på Please copy me. Han är författare till nya Copyboken (2022) och Sälj det med ord (2011). Mattias bor på Kållandsö utanför Lidköping sedan sommaren 2020. Han är en van föreläsare och utbildare; de senaste 15 åren har Mattias lärt över 25 000 kreatörer och kommunikatörer att skriva mer säljande. Tillsammans med sin fru Evelina Åkerberg driver Mattias också bolagen Rulla vagn och BabyNaps. Mellan 2002 och 2005 pluggade han medie- och kommunikationsvetenskap i Jönköping (var bland annat engagerad i KårsOrdet), och har sedan dess varit återkommande gästföreläsare på högskolan.

Om Mattias Karlsson Sjöberg

Mattias grundade sajten Moderskeppet med hemmabas i Jönköping (kolla vid stationen). En tag lärde Mattias alla Photoshop och InDesign. Nu är han ”bara” marknadschef, samtidigt som Moderskeppet förändras till utbildningsföretag för kommunikatörer, marknadsförare och egenföretagare. En gång för länge sedan var Mattias lärare på precis den utbildning som Mattias Åkerberg då gick. Det var tider det! 

Knip din plats – köp biljett (Copyboken ingår!)

Din biljett kostar 595 kronor ex moms. I priset ingår:

✔️ Författarsnack där Mattias Karlsson Sjöberg intervjuar Mattias Åkerberg
✔️ Kortföreläsning om att skriva säljande med Mattias
✔️ Gofika med kaffe
✔️ Mingel med andra drivna marknadsförare och skribenter
✔️ Nya Copyboken, signerad om du önskar (värde 447 kronor)

Har du redan Copyboken? Då kan du köpa biljett för endast 295 kronor.

Eventet är FULLSATT (70 deltagare!) och anmäld är stängd. Varmt välkommen till GRO36 klockan 09.30 på torsdag, om du har biljett!

Eventet är på GRO36 i Jönköping / Huskvarna 👇

Mattias Åkerberg författare till Copyboken