Föreläsningar för writers 2021 ✌️

Storytelling för writers - digital föreläsning Please copy me 2021

26 januari: Storytelling för writers med Mattias Åkerberg, Please copy me

Känner du till kraften i en story? Laddar du dina texter med människor och berättelser? I den här föreläsningen inspirerar Mattias Åkerberg dig som är writer att jobba mer med storytelling.

SEO för writers - digital föreläsning Please copy me

3 november: SEO för writers med Michael Wahlgren, Pineberry

Är du writer, och vill få med SEO på bästa sätt i dina texter? I den här föreläsningen med Michael Wahlgren på Pineberry får du kläm på hur Google-sökmotorn fungerar, och hur du skriver för att ranka högre än dina konkurrenter.

Digital föreläsning konverteringsoptimering A:B-testning för writers

24 november: Konverteringsoptimering för writers med Andreas Gref, Conversionista

Hur får jag fler besökare att bli kunder? Och vilken formulering får flest att klicka? Om du är writer och vill söka svaren är den här föreläsningen för dig. Andreas Gref, Head of A/B-testing på Conversionista, guidar dig igenom den prunkande djungel som heter Konverteringsoptimering och A/B-testning.

Figma för writers - digital föreläsning

20 oktober: Figma för writers med Johan Lindqvist, PostNord

Är du writer, och vill få kläm på Figma? I den här föreläsningen med Johan Lindqvist, UX Lead på PostNord, förstår du de fiffigaste funktioner (och hur du löser de vanligaste problemen). Du får detaljerade tips, koll på de viktigaste verktygen, och du lär dig arbetssätten som gör ditt och andras jobb enklare.