Föreläsningar för writers 2021 ✌️ (ännu fler kommer)

Våga ta rätt betalt writers föreläsning Ulla Lisa Thorden Please copy me

25 februari: Våga ta rätt betalt, writers! med Ulla-Lisa Thordén, Republic Consulting

Är du writer och frilans? Har du hopplöst svårt att ta vettigt betalt för dina uppdrag? Önskar du att du hade modet och knepen för att höja ditt pris? I den här utbildningsföreläsningen utmanar den sällsynt erfarna säljcoachen Ulla-Lisa Thordén dig att sälja DIN kompetens med självsäkerhet och självklarhet.

SEO för writers - digital föreläsning Michael Wahlgren mars 2021 Please copy me

11 mars: SEO för writers med Michael Wahlgren, Pineberry

Är du writer, och vill få med SEO på bästa sätt i dina texter? I den här föreläsningen med Michael Wahlgren på Pineberry får du kläm på hur Google-sökmotorn fungerar, och hur du skriver för att ranka högre än dina konkurrenter.

Nudging för writers föreläsning Niklas Laninge Please copy me

5 mars: Nudging för writers med Niklas Laninge, PBM Sweden

Är du writer och vill “knuffa” dina läsare i rätt riktning? Då behöver du lära dig mer om nudging. I den här förmiddagsföreläsningen på 3 timmar lär Niklas Laninge ut hur du med ord får folk att göra rätt, och ändra sitt beteende.

Storytelling för writers - digital föreläsning Please copy me 2021

26 januari: Storytelling för writers med Mattias Åkerberg, Please copy me

Känner du till kraften i en story? Laddar du dina texter med människor och berättelser? I den här föreläsningen inspirerar Mattias Åkerberg dig som är writer att jobba mer med storytelling.

Digital föreläsning konverteringsoptimering A:B-testning för writers

24 november: Konverteringsoptimering för writers med Andreas Gref, Conversionista

Hur får jag fler besökare att bli kunder? Och vilken formulering får flest att klicka? Om du är writer och vill söka svaren är den här föreläsningen för dig. Andreas Gref, Head of A/B-testing på Conversionista, guidar dig igenom den prunkande djungel som heter Konverteringsoptimering och A/B-testning.

Figma för writers - digital föreläsning

20 oktober: Figma för writers med Johan Lindqvist, PostNord

Är du writer, och vill få kläm på Figma? I den här föreläsningen med Johan Lindqvist, UX Lead på PostNord, förstår du de fiffigaste funktioner (och hur du löser de vanligaste problemen). Du får detaljerade tips, koll på de viktigaste verktygen, och du lär dig arbetssätten som gör ditt och andras jobb enklare.