Kickstarta hösten 2023 med nya copy-skills

22-24 AUGUSTI: 4 MATIGA UTBILDNINGAR TILL PAKETPRIS

Kickstarta hösten – lär dig nytt från Mattias på nolltid

Läs det här om vill bli bättre på att skriva copywriting, storytelling, UX-writing, content writing och att skriva ihop med ChatGPT.

På förmiddagarna den 22-24 augusti utbildar Mattias Åkerberg dig i rappt tempo. Köp ALLA fyra tillfällen för bara 5 995 kronor. Kolla in alla kortkurser och webbinarier. Allt är digitalt, live och interaktivt!

Serien “Kickstarta hösten 2023” med Mattias Åkerberg pågår på förmiddagarna tisdagen den 22 augusti, onsdagen den 23 augusti och torsdagen den 24 augusti.

Knip din plats på ett, två, tre eller ALLA tillfällen (till ett dundergeneröst specialpris). Här är alla digitala kortkurser och webbinarier:

🚀 22/8 Skriv bättre copy och content – på 3 timmar
🚀 23/8 Kan ChatGPT skriva kreativa copy-texter? (60 minuter)
🚀 23/8 Linkedin – så skriver du bättre inlägg (5 superknep på 45 minuter)
🚀 24/8 Sälj det med en story! – bli en mästare på storytelling (3 timmar)

Läs vidare för mycket mer om dessa kortkurser och webbinarier. Och knip din plats genom att fylla i formuläret senast fredagen den 18 augusti. 👇

Tisdagen den 22 augusti 09.00-12.00

Skriv bättre copy och content – på 3 timmar

Pris: 1 995 kronor ex moms

Behöver du en nytändning i ditt skrivande? Vill du få inspiration för att skriva ännu bättre texter? Läs det här …


De senaste åren har Mattias Åkerberg utbildat över 1 000 kommunikatörer, redaktörer, webbskribenter och copywriters i kursen “Skriv bättre copy och content”.

Nu kan du ta del av kursen på 3 timmar (och betalar mindre än 20 % av vad kursen brukar kosta) 😮. Ta chansen tisdagen den 22 augusti!

Kort om kursen så:

Läsaren har rätt; rätt att inte läsa. Det är uppförsbacken för alla oss som skriver. Så hur skriver man för att bli läst och få folk att agera? Under en halvdag kommer Mattias Åkerberg på Please copy me att lära och coacha dig i att skriva säljande och hjälpande texter som får läsaren att köpa och göra alldeles rätt. Du slipar dina kunskaper inom UX-writing, copywriting och content writing, och får kloka råd från Mattias längs vägen.

När? Tisdagen den 22 augusti klockan 09.00-12.00

Var? I Zoom (du kan vara med via din webbläsare, ingen installation krävs)

Pris? 1 995 kronor ex moms

Vad mer? Det här utbildningen i copywriting, UX-writing och content writing ingår i Kickstarta hösten-veckan. Du kan delta i alla veckans webbinarier och halvdagsutbildningar för bara 3 995 kronor (ordinarie pris 4 980 kronor ex moms). 

Webbinarium AI och copy

Onsdagen den 23 augusti 09.00-10.00

Kan ChatGPT skriva kreativa copy-texter?

Pris: 495 kronor ex moms

Intresset för vad AI kan göra för copywriting är enormt. Vissa är rädda, de flesta är nyfikna. Kan ett verktyg som ChatGPT skriva kreativa texter? Om PRECIS det handlar Copytimmen med Mattias Åkerberg, om AI och copy.

Webbinariet med titeln “Kan ChatGPT skriva kreativa copy-texter?” handlar om

✔️ Varför AI är en traktor
✔️ Exakt vad ChatGPT INTE har
✔️ Vilka prompts som ger dig max output (som ger dig ett försprång till dina konkurrenter)
✔️ Hur du som skribent bäst förhåller dig till AI-robotar 👌
✔️ Varför samarbete är ett nyckelord för framtidens copywriters

Mattias kommer också att utmana ChatGPT att skriva kreativa(re) copy-texter. Kan en AI-robot vara påhittig på eget bevåg? Vad händer om du ger den för lite input? Och vad kan ChatGPT själv addera till dina texter? 

🚀 Över 250 kloka (och nyfikna) har redan deltagit i det här webbinariet under juni månad 2023.

Efteråt får du hela inspelningen och alla presentationsbilder som pdf. Anmälan är öppen till och med den fredagen den 18 augusti. 

När? Onsdagen den 23 augusti klockan 09.00-10.00

Var? I Zoom (du kan vara med via din webbläsare, ingen installation krävs)

Pris? 495 kronor ex moms

Vad mer? Det här AI-copy-webbinariet ingår i Kickstarta hösten-veckan. Du kan delta i alla veckans webbinarier och halvdagsutbildningar för bara 3 995 kronor (ordinarie pris 4 980 kronor ex moms).

Onsdagen den 23 augusti 11.00-11.45

Linkedin – så skriver du bättre inlägg (5 superknep på 45 minuter)

Pris: 495 kronor ex moms

Får du för få som gillar och kommenterar när du postar på Linkedin? Räddningen är här. 

Med 5 superknep kan du börja skriva bättre inlägg som får 1) större spridning, och 2) högre engagemang. I det här rappa webbinariet på 45 minuter ger Mattias Åkerberg dig sina bästa hemligheter för att lyckas på Linkedin. Vi kommer hinna med massor, till exempel:

 • När ska du posta?
 • Hur bör du inleda dina inlägg?
 • Ska du ha en bild eller inte? (Hint: det ska du)
 • Vad för inlägg funkar allra bäst?
 • Och hur kan du följa upp dina inlägg med DM?

Du kommer att få se exempel på inlägg som verkligen flyger, och kan direkt sno inspiration från dessa. I webbinariet får du också många enkla knep som du kan använda direkt när du postar på Linkedin. 

Knip din plats på webbinariet ”Linkedin – så skriver du bättre inlägg”! Efteråt får du hela inspelningen och alla presentationsbilder som pdf. Anmälan är öppen till och med den fredagen den 18 augusti. 

När? Onsdagen den 23 augusti klockan 11.00-11.45

Var? I Zoom (du kan vara med via din webbläsare, ingen installation krävs)

Pris? 495 kronor ex moms

Vad mer? Det här Linkedin-webbinariet ingår i Kickstarta hösten-veckan. Du kan delta i alla veckans webbinarier och halvdagsutbildningar för bara 3 995 kronor (ordinarie pris 4 980 kronor ex moms). 

Torsdagen den 24 augusti 09.00-12.00

Sälj det med en story! – bli en mästare på storytelling

Pris: 1 995 kronor ex moms

Känner du till kraften i en story? Laddar du dina texter med människor och berättelser? I den här 3-timmars-utbildningen inspirerar Mattias Åkerberg dig att jobba mer med storytelling.

Stories sätter sig, medan fakta falnar. Ändå vältrar sig företag i siffror och elefantord, och prånglar ut berättelser som är snarkigt tråkiga. Det är skumt, med tanke på att grejen med corporate storytelling är att “förstärka och förhöja upplevelsen av ett varumärke, ett företag eller en organisation” (så säger Wikipedia).


Den här utbildningen (blandad med övningar) är till för dig som vill börja berätta bättre, som tänker ge dig på att skriva stories som fastnar och förändrar.

Du får veta hur Mattias tänkt när han hittat (på) och skrivit berättelser för uppdragsgivare som Ernst Rosén, Swedish Footwear Club, Karlsborgs kommun och 55 Kvadrat Mäkleri. Och du får verktygen för att hitta och berätta stories som hjälper ditt företag att poppa. Du får lära dig:

 • Hur du skriver din om-oss-text så att folk vill läsa den
 • Vad som är intressantare än fakta om John Guidetti
 • Om Airbnb, Oatly, Scandwich och Stylt har fattat det här med storytelling
 • 5 grejer som du bör/behöver få med i din text (hint: röd, blå, grön)
 • Hur ett nyckelhål kan göra din story mer intressant

Efteråt får du hela inspelningen och alla presentationsbilder som pdf. Anmälan är öppen till och med den fredagen den 18 augusti. 

När? Torsdagen den 24 augusti klockan 09.00-12.00

Var? I Zoom (du kan vara med via din webbläsare, ingen installation krävs)

Pris? 1 995 kronor ex moms

Vad mer? Den här storytelling-utbildningen ingår i Kickstarta hösten-veckan. Du kan delta i alla veckans webbinarier och halvdagsutbildningar för bara 3 995 kronor (ordinarie pris 4 980 kronor ex moms). 

Många har redan knipit sin plats! Bland annat jobbar de på:

Viktiga grejer (läs innan du köper din biljett) 👇

 • Priserna är exklusive moms för både företag och privatpersoner.
 • Kortkurserna och webbinarierna sker live i Zoom på angiven dag och tid. Du kommer göra entré i Zoom från 5 minuter före start. 
 • Du följer webbinariet som en live-sändning, och kan interagera i chatten och med emojis. Du deltar inte med ljud och bild.
 • Du som har biljett får vara med live, och du får också både inspelningen och presentationen som pdf efteråt.
 • Knip en plats också om du inte kan vara med live, eftersom du som sagt får inspelningen och presentationen efteråt.
 • Din biljett är en bindande anmälan och kan inte överlåtas.
 • Anmälan stänger klockan 23.59 fredagen den 18 augusti.
 • Du får en faktura till vald mejladress när du anmäler dig. Du har 10 dagar på dig att betala fakturan.
 • Du får bekräftelsemejl från Zoom inför kortkursen/webbinariet (en vecka, en dag och en timme innan). I mejlen hittar du länken till kortkursen/webbinariet. Du kan vara med också utan att ha Zoom installerat (välj ”Join from browser”).
  OBS! Efter Kickstarta-hösten-veckan kommer dessa fyra tillfällen är kostar 5 995 kronor. Ta chansen att köpa dem nu för bara 3 995 kronor (senast den 18 augusti).

👉 Alla 4 Kickstarta hösten-tillfällen för bara 3 995 kronor (ord. pris 4 980 kr)

Du kan delta i ALLA veckans webbinarier och halvdagsutbildningar för bara 3 995 kronor (ordinarie pris 4 980 kronor ex moms). Välj “Alla kortkurser och webbinarier” i formuläret nedan.

Om Mattias Åkerberg

Mattias Åkerberg är copywriter och UX-writer på Please copy me. Han är författare till nya Copyboken (2022) och Sälj det med ord (2011). Han har utbildat över 50 000 skribenter genom sina föreläsningar, kurser, böcker, webbinarier och poddar (Copypodden). Nu under Kickstarta hösten-veckan har du chansen att lära dig nytt och inspirerande direkt från Mattias.

Anmälan är stängd, men …

Du kan köpa hela paketet av Kickstarten-hösten-utbildningar (480 minuter av Mattias kunskap och inspiration) för 5 995 kronor. Då ingår också 1:1-coachning med Mattias via Zoom, en session á 30 minuter under september/oktober.

Mejla kontakt@pleasecopyme.se (skriv Kickstarta hösten med coachning i ämnesraden) för att nyttja det här erbjudandet.

Vad folk säger om Mattias och hans föreläsningar 👇

Superkul att få lyssna och lära sig av någon som både är proffsig och ödmjuk.

Satan i gatan va bra det va. Tydligt, rak på sak, informativt, bra talare.

– Daniel Wölfing

Kanonbra föreläsning med väldigt många konkreta tips. Generöst! 

– Lisa Liberg

Fantastisk timme!
Tusen tack!

– Catharina Otter, Marketing Specialist, Cegal Sverige

Mattias, tack! Bästa föreläsningen på länge!

– Erik Montale

Väldigt bra och rolig! Tydliga verktyg och tips. Och helt lagom tempo.

– Karin Andersson, Sales Communicator, Autocom Diagnostic Partner AB

Vi rekommenderar verkligen Mattias som föreläsare! Hans tips för att få sina texter lästa är väldigt konkreta och ger snabbt effekt.

– Tomas Wesander och Philip Gozzi, Stjärnsäljarpodden

Jag vill alltid lyssna på dina föreläsningar, Mattias. Menar det av hela mitt hjärta. Jag har otroligt svårt att fokusera på lyssning annars så det krävs något speciellt för att hålla mitt fokus uppe. 🙂

– Embla Sue Panova, copywriter och varumärkesstrateg

Högsta betyg till Mattias! Jag har antecknat minst 15 sidor.

Mattias var väldigt inspirerande och lugn. Han tog sig tid för att svara på alla frågor ordentligt. Jag uppskattade att det gick bra att hålla det enkelt och nära även om det var digitalt.

Mattias föreläser med ett ovanligt entusiasmerande lugn, byggt på gedigen kunskap. Som den copywriter han är, är orden vägda på guldvåg och innehållet i hans föreläsning gav oss en hel del aha-upplevelser, inspiration och handfasta råd på vägen.

– Gunilla Dahlström, projektledare

Mattias är den nya tidens kommunikatör. Och snarare en regissör än en traditionell copywriter – nyfiken, ifrågasättande och underhållande. Föreläsningen gav enbart mersmak. 

– Peter Jansson Ling, vd, Ord&Bild

Mattias är en väldigt behaglig föreläsare som hittar helt rätt balans mellan underhållning och utbildning; presenterar fakta på ett lättsamt och intressant sätt utan att hela tiden försöka vinna billiga poänger genom lustigheter. Han är lugn, trygg och pedagogisk på ett sätt som bara den som verkligen vet vad han talar om kan vara.

– Henrik Josefsson, copywriter