Please copy me är ett analogt månadsbrev om reklam, skrivande och kreativitet. Jag som skriver det heter Mattias Åkerberg, och är frilanscopywriter, föreläsare och författare till boken Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam. Läs mer om månadsbrevet.

PRENUMERERA
Som reklambyrå, sälj– marknadsavdelning eller företag kan du få nyhetsbrevet till du prenumerera för alla medarbetare. Tre nummer kostar 1 900 kronor för 15 exemplar, 2 900 för 30 exemplar, och 4 900 kronor för 50 exemplar. Alla företag som prenumererar har möjlighet att utan kostnad platsannonsera i tre månadsbrev om året. Alla priser är exklusive moms.

Du börjar prenumerera genom att fylla i formuläret och trycka på Skicka. Ange hur många exemplar du önskar prenumerera på (detta antal kan ändras efter var tredje nummer, i samband med att prenumerationen förnyas). Du får en faktura på posten. Du säger upp din prenumereration genom att kontakta redaktionen senast 20 dagar innan din prenumerationsperiod löper ut. Om inte förnyas automatiskt din prenumeration i ytterligare tre månader. Prenumerationsvillkoren hittar du på www.pleasecopyme.se/villkor