Hej!

Mattias Åkerberg är frilansande copywriter, författare och föreläsare. Vill du anlita mig?

Sliter du ditt hår när du ska skriva? Låt mig göra det istället:

 

Blir det inte så värst bra när du skriver? Det är okej, och jättevanligt.

Jag — Mattias Åkerberg — skriver gladeligen dina kommersiella texter. Under tiden kan du göra det du är bäst på, och se på medan dina texter plötsligt får folk att läsa, känna, agera och köpa. När orden verkligen är viktiga, då gör du klokt i att att anlita mig som copywriter och UX-writer.

Och vem är du?

Jag är mannen bakom Please copy me — en mycket liten reklambyrå (bara jag) som erbjuder idéer, texter, böcker och föreläsningar.

  • I över 12 år har jag skrivit texter som ger mina uppdragsgivare nya, fler och större affärer.
  • Jag föreläser och utbildar återkommande om skrivande, reklam och kreativitet.
  • Och som om det inte vore nog är jag också författare till boken Sälj det med ord – konsten att skriva reklam.

Vad intresserar dig?

I mitt jobb som copywriter är jag självklart intresserad av copywriting. Jag vill alltid också lära mer om content marketing, storytelling, UX-design, Google Ads, försäljning, påverkan, nudging, beteendeekonomi, SEO (sökordsoptimering/sökmotoroptimering), konverteringsoptimering, förhandlingsteknik, retorik/presentationsteknik, prissättning och pris-psykologi samt produktivitet.

Vad gör du annars då?

Jag är gift med Evelina, och tillsammans har vi barnen Elis (född 2014) och Ilse (född 2018). Evelina och jag driver Rulla vagn, som är Sveriges största mötesplats för gravida och småbarnsföräldrar med över 200 000 unika besökare varje månad. Bland våra samarbetspartners finns Mat.se, Apohem, Kavat, KRY och Bugaboo.

Och var håller du hus?

Vi bor i världens minsta bostadsrättsförening i Sävedalen utanför Göteborg, nära naturen och expressbussen. Jag dricker gärna viner (är författare till Ett hum om vin), läser gärna böcker om försäljning och kommunikation — och siktar på att en dag kunna springa milen under 45 minuter igen.

Jag vill kontakta Mattias

Tack för att du kontaktar mig! Skriv ditt meddelande här, så svarar jag så snart jag har möjlighet. Gäller det ett uppdrag? Jag är just nu fullbokad till augusti 2021.