Storystund: Oskar & Hedda 9/4 2021 (0 kr) | Föreläsare: Mattias Åkerberg

[image_block link="" image="16803" height="394" width="1/1" el_position="first"][color_block color="#24C1FF" header="Storystund 9/4: Oskar & Hedda ❤️" image="15" height="394" width="1/1" el_position="last"]Storystund med Mattias Åkerberg (220 anmälda – anmälan är stängd).[/color_block]Under det senaste året har jag (Mattias Åkerberg ‍♂️) skrivit en kärlekshistoria. ❤️Den utspelar sig på Marstrand, sommaren 1899. Där möter jungmannen Oskar Jansson den förbjudna Hedda von Krusenstierna. Deras kärlek är omöjlig, men ostoppbar.Storyn är skriven i 10 korta episoder, och målet är att attrahera köpare till de 22 exklusiva bostadsrätter i Kvarter Oscars som det snart är köpstart för. Uppdragsgivare är fastighetsbolaget Ernst Rosén.Anmälan är stängd. 220 kloka har en plats.Själva storyn om Oskar & Hedda går att sammanfatta så här:
Sommaren 1899 kommer Oskar Jansson till Marstrand för första gången, som jungman på kung Oscar II:s riksskepp. De möts av sång längs kajerna och tusentals nyfikna turister och bofasta. Oskar tar det hela med ro. Han går sist när kungens entourage sveper in på invigningen av Turisthotellet. Ingen alls tar honom i hand, ingen lägger det minsta märke till honom.Jo, en ser, och han ser henne: den sköna Hedda von Krusenstierna, fästmö till Turisthotellets hetlevrade upphovsman, Conrad Reuterswärd. Gnistrande kärlek drabbar de tu. Men kärleken är omöjlig, deras lust till varandra förbjuden. Finns det en väg tillbaka? Finns det en väg ut? När Conrad får nys om deras romans tar det hus i helvete. Oskar blir ett jagat djur mitt i den somriga skärgårdsidyllen. Det kan bara sluta på ett sätt.
Snart släpper vi den 10:e och sista episoden.Och därför är du inbjuden till en storystund (1 timma på Zoom), där jag läser kärlekshistorien från början till det oundvikliga slutet. Det är gratis att vara med och lyssna, och efteråt ställa frågor om du så vill.Anmälan är stängd. 220 kloka har en plats.

Datum och tid

Fredagen den 9 april 2021 klockan 13.00-14.00

Plats

Digital storystund i Zoom = du kan vara med var i världen du än befinner dig (webbinarium).

Arrangör

Please copy me / Mattias Åkerberg (som är UX-writer och copywriter).

Antal platser

Anmälan är stängd. 220 kloka har en plats.Storystunden är gratis. No strings attached.