Hej! Tack för att du kom till introduktionsföreläsningen på HLK. Hoppas att du uppskattade den. Här hittar du en del bonusmaterial, alltså sådant som jag inte hann med, men som kan vara utmärkt för dig att ha med dig in i kursen. Och om du vill köpa boken: fyll i formuläret längst ner, så skickar jag den direkt. Boken kostar 280 kronor, och jag bjuder på portokostnaden. Du får en faktura, som du har 21 dagar på dig att betala. Det var allt, nu kör vi. Hej från Mattias mattias@akerberg.com 

Reklam är mycket mer än filmer och annonser. Reklam kan vara nästan vadsomhelst. Och bäst blir det när det blir på riktigt. De fyra följande filmerna visar det.

Burger King – Whopper Freakout

Heineken - Classical Concert

MINI - Getaway Stockholm

Volvo Trucks - Ballerina Stunt

Den här filmen för Lotto fick härommånaden pris som Sveriges bästa under 2012. Titta och fundera: är den bra? Vad är det i så fall som är bra? Är den dålig? Varför? Se mycket reklam – och bilda dig en egen uppfattning.

Språket är fantastiskt. Och rikt. Här hittar du fler ord för att vara full. Och några för att vara bakis. Och några ord som kanske borde förbjudas.

Och till sist: en alldeles fantastisk reklamfilm från Argentina, som visar att orden verkligen har kraft.

Lopez Murphy – Truth

Ja, jag vill köpa boken

Boken kostar 280 kronor (inklusive moms och frakt och allt). Jag skickar den snarast, och du betalar mot fakturan inom 21 dagar.
”Ifrågasätt hela skiten.”
Lasse Collin, copywriter