Utbildningar

Gå kurs med Mattias – ta ditt skrivande till nya nivåer

Vill du hitta lusten och självförtroendet i ditt skrivande? Vill du lära dig knepen som gör att dina texter säljer mer till fler?

Mattias gör heldagskurser, längre utbildningar och ännu längre utbildningsprogram i copywriting, UX-writing och content writing – både i egen regi (hos Please copy me) och tillsammans med Sveriges Kommunikatörer.

8 VECKOR MED UPPDRAG OCH FEEDBACK

UX-writing på svenska – våren 2023

”UX-writing på svenska” är ett utbildningsprogram med Mattias Åkerberg som föreläsare och coach. Nästa klass startar den 18 april 2023, och tar examen den 20 juni. Du gör programmet i din takt. Anmälan är öppen nu!

ÖVER 1 000 DELTAGARE REDAN!

Skriv bättre copy och content (mars 2023)

I föreläsningar och skrivuppdrag kommer Mattias Åkerberg på Please copy me att lära och coacha dig i att skriva säljande och hjälpande texter som får läsaren att köpa och göra alldeles rätt. Du slipar dina kunskaper inom UX-writing, copywriting och content writing, och fyller på med inspiration, självförtroende och språklust. Över 1 000 kommunikatörer har redan gått kursen “Skriv bättre copy och content”.

”Allt i kursen är värdefullt! En stor del av de saker vi lärde oss kunde jag applicera direkt under kursens gång, vilket gjorde min chef (som betalar) väldigt nöjd.”

Deltagare om kursen Skriv bättre copy och content

“Superkul att få lyssna och lära sig av någon som både är proffsig och ödmjuk.”

Deltagare om kursen Skriv bättre copy och content

“Jag är supernöjd med kursen. Jag fick otroligt mycket energi och många kunskaper och repetitioner. Är såå glad att jag anmälde mig till den!”

Deltagare om kursen Skriv bättre copy och content

“Högsta betyg till Mattias! Jag har antecknat minst 15 sidor.”

Deltagare om kursen Skriv bättre copy och content