Frilanscopy? Våga ta rätt betalt! (Ulla-Lisa Thordén) | Digital föreläsning 23/4 2021

[image_block link="" image="17198" height="394" width="1/1" el_position="first"][color_block color="#24C1FF" header="Frilanscopywriter? Våga ta rätt betalt!" image="15" height="394" width="1/1" el_position="last"]Ulla-Lisa Thordén leder föreläsning och frågestund den 23 april 2021. Du sätter priset.[/color_block]

Är du copywriter och frilans? Önskar du att du hade modet och knepen för att höja ditt pris? I den här utbildningsföreläsningen utmanar den sällsynt erfarna säljcoachen Ulla-Lisa Thordén dig att sälja DIN kompetens med självsäkerhet och självklarhet.


Föreläsningen är FULLBOKAD. Anmälan är stängd.


På 2 maxade timmar kommer Ulla-Lisa ge dig knepen, modet och orden som gör att du kan ta bättre betalt. Hon tar upp “the fear factor”, hur du ställer rätt frågor, hur du förhandlar elegant, och hur du bättre paketerar och säljer ditt värde.

I föreläsningen ställs du inför viktiga frågor som:

  • Tycker jag att det är fult eller fint att sälja?
  • Har jag rätt kunder idag?
  • Ska jag ta timpris eller “paketpris”?
  • Hur ska jag göra för att våga (ta) mer?
  • Vad skulle det (för mig) innebära om jag tog bättre betalt?

Efter föreläsningen har du koll på:

  • Dina egna unika styrkor
  • Skillnaden mellan värde och prislapp och hur du ser på dessa begrepp
  • Hur du hanterar situationer när prislappen kommer på tal
  • Ditt val av prisstrategi
  • Att våga mer och känna styrka!
Föreläsningen sker “live” i Zoom, och du har alla chanser att ställa frågor och gör inspel. Max 10 deltagare.

Digital föreläsning om prissättning Ulla Lisa Thorden Please copy meFöreläsare: Ulla-Lisa-Thordén, säljtränare/säljcoach, Republic Consulting

Ulla-Lisa Thordén är säljcoach och föreläsare, och hjälper särskilt specialister (som dig!) som är ovana eller obekväma i att sälja sig själva. Ulla-Lisa har skrivit 7 bästsäljande böcker, och har jobbat i över 40 år, bland annat som förlagschef och vd. Hon kan det mesta om att starta och utveckla företag. Säger det igen: 40 års E-R-F-A-R-E-N-H-E-T är vad Ulla-Lisa förmedlar till dig.Sedan 2001 driver Ulla-Lisa Thordén Republic Consulting, där hon tar sina kunder från att vara säljskygga till att känna sig säljtrygga. Hennes senaste bok heter Möt kunden öga mot öga, och handlar om det personliga, analoga mötet där du blir vald eller bortvald. I boken presenterar hon VIVA-modellen.

Vad säger tidigare deltagare?

Jo, så här:
"Vilka jäkla bra och inspirerande föreläsning idag! Den gav mig en hel del att fundera på gällande min egen affärsmässighet, men också hur jag själv värderar det jag gör och i slutänden mig själv. En riktig ögonöppnare!""Jag har redan använt tips från föreläsningen vid ett par tillfällen med god nytta. Suveränt! Tack för inspirerande och underhållande två timmar.""Det var verkligen superkul och bra. Detta stärkte mig enormt och jag känner mig så redo att starta upp mitt företag nu! Just prissnack var det jag fruktade för mest men nu känns det som en spännande utmaning!""stort tack för detta grymma seminarium. Riktigt värdefullt""Jag har fortfarande en härlig känsla kvar i kroppen efter föreläsningen. Plus råg i ryggen vid varje offertlämning. ;-)""ett superbra sätt att tillbringa en förmiddag på"

Datum och tid

Fredagen den 23 april 2021 klockan 10.00-12.00 (inklusive föreläsning, korta övningar och frågestund)

Plats

Digitalt klassrum i Zoom (easy-peasy). Du kan vara med var du än befinner dig.

Arrangör

Please copy me / Mattias Åkerberg (som är UX-writer och copywriter).

Begränsat antal platser

Föreläsningen är FULLBOKAD. Anmälan är stängd.Medlemmar i Copyklubben har förtur till platserna. Också du som inte är med i Copyklubben (ännu) är varmt välkommen att anmäla dig.

Pris

Föreläsningen kostar 2 x ditt timpris ex moms. Ange ditt timprisi fritext-fältet. Du betalar för 2 timmar utifrån ditt nuvarande timpris.Du får en faktura när du anmäler dig, som du har 30 dagar på dig att betala.

Och efteråt …

… får du givetvis hela den inspelade föreläsningen.

Har du frågor?

Skicka ett mejl till Mattias Åkerberg på mattias@pleasecopyme.se så får du svar.