ChatGPT – så nyttjar nyfikna skribenter AI (se webbinariet på 20 minuter!)

Webbinarium AI och copy

Nyfiken på AI? Nära 300 svenskar har svarat på frågor om hur och varför de använder ChatGPT. Nu presenterar Mattias Åkerberg resultatet.

Hur många betalar för ChatGPT? Vad ser folk som fördelarna och nackdelarna? Och vilka AI-verktyg är de mest populära? Kolla in till Copykvarten om AI och copy. Och läs hela resultatet av undersökningen. 👇

Här är hela inspelningen från Linkedin Live den 7 juni. Temat är: “ChatGPT – så nyttjar nyfikna skribenter AI”. Webbinariet drar igång prick 04:26 och går i mål 23:12. Du får lära dig om superprompts, promptkedjor, chokladslogans och vad sjutton GPT står för. Enjoy!

Ser du inte videon? Kolla in webbinariet på Streamyard.

Vill du lära dig mycket om AI och copy? Knip din plats till det exklusiva 60-minuters-webbinariet “Kan ChatGPT skriva kreativa copytexter?”. Tillfället den 14 juni är fullsatt och knökat. Men det finns ännu platser kvar till torsdagen den 22 juni klockan 9-10.

Det här är Mattias Åkerberg, som leder AI-copy-webbinariet den 22 juni 2023. Han är copywriter och UX-writer med över 15 års erfarenhet från reklambranschen. Han är också författare till nya Copyboken – gör läsare till kunder, förvandla ord till pengar. 👇

Resultatet av undersökningen om AI och copy (2023)

Please copy me genomförde undersökningen under maj och juni 2023. Exakt 299 personer besvarade frågorna. Här är deras svar:

Undersökning om ChatGPT och copywriting AI
Undersökning om ChatGPT och copywriting AI
Undersökning om ChatGPT och copywriting AI
Undersökning om ChatGPT och copywriting AI
Undersökning om ChatGPT och copywriting AI
Undersökning om ChatGPT och copywriting AI

De populäraste AI-verktygen (förutom ChatGPT) är Midjourney, Dall-E 2, Jasper.ai, Copy.ai och Adobe Firefly. Ytterligare AI-verktyg som nämndes: Notion AI, DeepL Translate, Diffusion, Grammarly, Copilot, Canva AI, Bard, Enhance.ai, Leonardo.ai, Synthesia, Writesonic och Descript.

Sitter du framför datorn? Fram med mobilen och skanna den här QR-koden för att hamna rätt (= läsa mer om webbinariet om AI och copy torsdagen den 22 juni).