Nu startar Copycommunity – är du med?

Jag tar det största kliv jag nånsin tagit.
Och det här kommer jag satsa 100 % på.


I 20 år har jag gjort rätt mycket:

🚀 Gjort uppdrag som copywriter och UX-writer för över 100 uppdragsgivare
🚀 Skrivit en blogg (startade redan 2006) med 1 500 inlägg om kreativitet, reklam och copywriting
🚀 Gett ut ett analogt månadsbrev i 18 nummer, som vann guld i Svenska Designpriset🏅
🚀 Skrivit två böcker om copywriting (Sälj det med ord och Copyboken)
🚀 Skapat Sveriges största podd om copywriting (Copypodden)
🚀 Föreläst på marknadsföreningar, branschdagar, reklambyråer, universitet och alla landets reklamskolor
🚀 Skapat ett nyhetsbrev med nära 10 000 läsare och attraherat +12 000 följare på Linkedin
🚀 Utbildat över 1 000 kommunikatörer i kursen Skriv bättre copy och content
🚀 Undervisat och coachat nära 100 deltagare i egna utbildningsprogrammet UX-writing på svenska

Genom allt detta har två fullsmockade Friends Arena (100 000 människor!) genom åren tagit del av mina kunskaper om storytelling, content writing, AI-copy, SEO, UX-writing och copywriting.

Och det finns många ämnen som jag har djupdykt i, men inte delat med mig av (ännu): personlig utveckling, stresshantering, mindset, hälsa, mikroträning, vanor, försäljning, påverkan …

Nu tar jag det största kliv jag någonsin tagit, och lanserar Copycommunity.

Med start i januari 2024 kommer det här att bli Sveriges starkaste, mest långsiktiga och mest kärleksfulla community för alla oss som skriver för att sälja. Du kan vara entreprenör, marknadsförare, kommunikatör, copywriter, UX-writer eller content writer – här är du bland vänner, aldrig ensam. Och du får hänga med mig, och ta del av alla mina kunskaper, alla mina knep. Du har mitt fulla fokus och attention. Det är dags för det nu.

I Copycommunity ryms allt jag är, kan och gör – för dig som bestämt dig för att hela tiden bli bättre, ihop med andra drivna, och ihop med mig.

Också du behöver vara beredd att ta det största kliv DU nånsin tagit. Du behöver vara beredd att ta IN – och ta ACTION. Du behöver vara redo – och öppen att både ge och att få massor.

👉 Onsdagen den 25 oktober klockan 09.00-10.00 får du veta allt om Copycommunity i ett livesänt webbinarium. Redan nu är över 250 anmälda (och det finns max plats för 500). Knip din plats!


Samma dag öppnar ansökan till communityt. För let’s face it: det kommer inte att vara för alla. Men det kommer att vara för dig, om du på riktigt är intresserad av förändring och att nå resultat (tänk slow-and-steady-fix). För dig kommer värdet som du får vida överstiga vad det kostar att vara med. Du kommer att ha rätt medspelare – och du kommer ha en ledare och coach som delar allt han är, kan och gör med dig.

Nu händer det.