Se Copytimmen om AI och copywriting i september 2023

Se AI-copy-föreläsningen med Mattias utan kostnad

Kan ChatGPT skriva kreativa copy-texter?

Hej! Du är här eftersom du varit med på webbinariet 14/9. Lyckost!

Och som en bonus får du se den digitala föreläsningen “Kan ChatGPT skriva kreativa copy-texter?” med mig, Mattias Åkerberg. Över 300 har redan betalat 495 kronor för att se den. Till och med den 22 september 2023 får du se den utan kostnad. Dessutom får du boken “Sälj det med ord” (värde 129 kronor). Fyll bara i formuläret så kommer pdf-länk, webbinarielänk och lösenord till din mejl. Enjoy!

Intresset för vad AI kan göra för copywriting är enormt. Vissa är rädda, de flesta är nyfikna. Kan ett verktyg som ChatGPT skriva kreativa texter?

Frågorna är många: Kommer AI tar skribenters jobb? Är utvecklingen med AI enbart av godo? Vad kan AI bättre än oss copywriters? Och vad ska du egentligen skriva för prompts för att ChatGPT ska ge dig texter som är bättre än dina egna? 

Webbinariet med titeln “Kan ChatGPT skriva kreativa copy-texter?” handlar om

✔️ Varför AI är en traktor
✔️ Exakt vad ChatGPT INTE har
✔️ Vilka prompts som ger dig max output (som ger dig ett försprång till dina konkurrenter)
✔️ Hur du som skribent bäst förhåller dig till AI-robotar 👌
✔️ Varför samarbete är ett nyckelord för framtidens copywriters

Mattias kommer också att utmana ChatGPT att skriva kreativa(re) copy-texter. Kan en AI-robot vara påhittig på eget bevåg? Vad händer om du ger den för lite input? Och vad kan ChatGPT själv addera till dina texter? Häng med för att se hur det går!

Över 300 kloka (och nyfikna) har redan deltagit i det här webbinariet under 2023.

Som föreläsare är Mattias lugn, tydlig och positiv, väldigt inspirerande och absolut proffs! Hans föreläsning om AI-copy gav mig nya infallsvinklar och en känsla av att vi människor kanske kommer ha kontroll över AI – och inte tvärtom. Nu känner mig lugnare och mer uppdaterad. Dessutom har jag fått självförtroende att börja experimentera med ChatGPT.

Supernöjd deltagare på Kickstarta hösten 2023

Om Mattias Åkerberg

Mattias Åkerberg är copywriter och UX-writer på Please copy me. Han är författare till nya Copyboken (2022) och Sälj det med ord (2011). Han har under våren 2023 dykt djupt inom ämnet AI och copywriting. I den här uppskattade föreläsningen presenterar han sina viktigaste spaningar och mest kraftfulla tips.

Jag vill se föreläsningen om AI och copy (och få boken Sälj det med ord)

Fyll i formuläret, så får du ett mejl med länk och lösenord till föreläsningen (och länk till boken som pdf). Erbjudandet gäller enbart till den 22 september 2023.

Ditt namn

Vad folk säger om Mattias och hans föreläsningar 👇

Superkul att få lyssna och lära sig av någon som både är proffsig och ödmjuk.

Satan i gatan va bra det va. Tydligt, rak på sak, informativt, bra talare.

– Daniel Wölfing

Kanonbra föreläsning med väldigt många konkreta tips. Generöst! 

– Lisa Liberg

Fantastisk timme!
Tusen tack!

– Catharina Otter, Marketing Specialist, Cegal Sverige

Mattias, tack! Bästa föreläsningen på länge!

– Erik Montale

Väldigt bra och rolig! Tydliga verktyg och tips. Och helt lagom tempo.

– Karin Andersson, Sales Communicator, Autocom Diagnostic Partner AB

Vi rekommenderar verkligen Mattias som föreläsare! Hans tips för att få sina texter lästa är väldigt konkreta och ger snabbt effekt.

– Tomas Wesander och Philip Gozzi, Stjärnsäljarpodden

Jag vill alltid lyssna på dina föreläsningar, Mattias. Menar det av hela mitt hjärta. Jag har otroligt svårt att fokusera på lyssning annars så det krävs något speciellt för att hålla mitt fokus uppe. 🙂

– Embla Sue Panova, copywriter och varumärkesstrateg

Högsta betyg till Mattias! Jag har antecknat minst 15 sidor.

Mattias var väldigt inspirerande och lugn. Han tog sig tid för att svara på alla frågor ordentligt. Jag uppskattade att det gick bra att hålla det enkelt och nära även om det var digitalt.

Mattias föreläser med ett ovanligt entusiasmerande lugn, byggt på gedigen kunskap. Som den copywriter han är, är orden vägda på guldvåg och innehållet i hans föreläsning gav oss en hel del aha-upplevelser, inspiration och handfasta råd på vägen.

– Gunilla Dahlström, projektledare

Mattias är den nya tidens kommunikatör. Och snarare en regissör än en traditionell copywriter – nyfiken, ifrågasättande och underhållande. Föreläsningen gav enbart mersmak. 

– Peter Jansson Ling, vd, Ord&Bild

Mattias är en väldigt behaglig föreläsare som hittar helt rätt balans mellan underhållning och utbildning; presenterar fakta på ett lättsamt och intressant sätt utan att hela tiden försöka vinna billiga poänger genom lustigheter. Han är lugn, trygg och pedagogisk på ett sätt som bara den som verkligen vet vad han talar om kan vara.

– Henrik Josefsson, copywriter