Här möts UX-writers i San Francisco – presentationen från premiären

Här möts UX-writers i San Francisco

Kathryn Strauss är senior UX-writer på Weebly i San Francisco (och mamma till Twitter-kontot @UXWriters. Hon är också initiativtagare till ”San Francisco UX Writers Meetup” – en grupp (just nu med cirkus 200 medlemmar) som samlas för att dela idéer om processen, verktygen och samarbetsformer för att få text och design att mötas.

Den 10 januari (2018) hade de sin första meetup med en presentation om UX-writing och en paneldiskussion med Christie Fremon (UX-writer på Narvar), Chris Baty (Head of UX writers, Dropbox) och Angela Gorden (UX-writer på Dropbox). Nästa meetup är planerad till den 21 februari, då med temat ”UX Writing in Practice”.

Jag vill se presentationen från premiären av ”UX Writers Meetup” (10 januari 2018)