Lär av Handley, Simmonds och Moore på Copywriting Conference i mars 2021

Copywriting conference 2021

Inte mycket alls är plussigt med den här corona-pandemin. Men … för oss som är inne i copywriting, UX-writing och content writing innebär den i alla fall att super-konferenser hundratals mil bort blir digitala. Som Copywriting Conference i mars 2021. Här är ett urval av höjdpunkterna.

Själva konferensen är den 26 mars 2021, och allt är 100 procent digitalt (vanligtvis är heldagen i London). Så sent som i oktober (2020) körde de senast, och bland föreläsarna då fanns Eddie Shleyner, Kira Hug och Sandra Wu från Blinkist. Jag har sett de flesta föreläsningar från oktober-upplagan i efterhand; för mig är det guld att kunna pausa när jag önskar, anteckna och fundera.

Ann Handley snackar …

Idag berättade arrangören att Ann Handley kommer att snacka den 26 mars. Superkul! Ann Handley är författare till boken Everybody writes, jobbar som Chief Content Officer på MarketingProfs, och säger själv att hon är “waging a war on content mediocrity”. Hon skriver ett nyhetsbrev som Total Annarchy. Det ska bli en fröjd att lyssna och lära av henne.

… liksom Ross Simmonds och Kaleigh Moore

Jag ser också fram emot att höra Ross Simmonds (Foundation Marketing + Hustle & Grind) och Kaleigh Moore (som också hon gör ett mycket läsvärt nyhetsbrev). Dessutom snackar Steve Harrison, som skrivit den koncisa copy-boken How to Write Better Copy. Mycket att se fram emot.

Biljetten kostar 2 600 SEK (just nu)

Om du är lite snabb kostar biljetten bara 229 brittiska pund (det är i runda slängar 2 600 svenska kronor). Du hittar alles om copy-konferensen på www.copywritingconference.com

***

Bonus: metoden som gör att dina säljbrev håvar in pengar

När jag skriver det här snubblar jag förresten över Stefan Georgi, en copywriter som förvandlar bokstäver till rena pengar (kolla in hans videor på Youtube). Ihop med Justin Goff kör han Copy Accelerator, som tränar copywriters i masterclass-style. Georgi är också pappa till The RMBC Method, som innehåller delarna Research, Mechanism, Brief och Copy. Kolla:

RMBC Method för copywriters

***

Läs gärna också

Så skriver du rubriker som får klick (hint: inte som Buzzfeed)

Kommentarer inaktiverade.