Hon och han är flests favorit-copywriter 2022 (bara en kvinna på topp-10)

Vem är din favorit-copywriter? Det har Troy Ericson på nya sajten Copywriting.org frågat över 700 copywriters. Resultatet? 220 copywriters fick minst en nominering, och 44 copywriters omnämndes som favorit fem gånger eller fler. Och vinnarna i “tävlingen” Flests Favorit-copywriter 2022 är … 

Stefan Georgi! 

Han knep förstaplatsen med nära 9 procent av rösterna (över 100 copywriters hade honom som favorit). Stefan Georgi är “one of the top direct response copywriters in the world”. Tillsammans med Justin Goff driver han Copy Accelerator Mastermind, där de hjälper copywriters att snabbare skriva bättre sales copy. Följ Stefan på Instagram

Alex Cattoni! 

Hon är god tvåa med nästan 6 procent av rösterna (över 70 copywriters nämnde Alex som sin favorit). Alex Cattoni driver Copy Posse, som kallar sig The New School of Copywriters. Hon lär ut email marketing, sales copy och hur du skriver för landningssidor (bland mycket annat). Alex nämner Mary Wells Lawrence som sin favorit-copywriter. Följ Alex på Instagram (ett färgsprakande flöde indeed)

Fler copywriters som kvalade in på 10-topp-listan: Gary Halbert, Justin Goff, Dan Kennedy, David Ogilvy och Dan Lok. Se hela listan på Copywriting.org.